Slik leser du en linjalbånd

Slik leser du en linjalbånd 

1.

Plasser linjalen eller målebåndet flatt mot objektet du måler, og merk hvor mange inches det er. Hver hel tomme på båndet vil bli merket med et nøyaktig nummer.

2.

Vær oppmerksom på hvor kanten på objektet samsvarer med de mindre linjene på båndet. Hver av de korteste linjene representerer 1/16 av en tomme; Den nest lengste er 1/8 av en tomme hver; den neste lengste 1/4 av en tomme; og den nest lengste linjen indikerer 1/2 av en tomme.

3.

Ta målingen for objektet. For eksempel, hvis en gjenstand er litt lengre enn 24-tommers mark, og samsvarer med den tredje 1/16-tommers linjen, er objektet 24 og 3/16 tommer langt.

Målebånd er et viktig verktøy for ethvert boligbyggingsprosjekt; Ved første øyekast kan målebånd og linjaler imidlertid være litt forvirrende å lese. Det er viktig å merke seg at på et målebånd eller linjal representerer et enkelt sitatmerke (') føtter, og et dobbeltkvartmerke (') indikerer inches. Linjaler og målebånd er delt inn i tommer, som er de lengste linjene på båndet. Når du måler noe, starter du med å merke hele tommer før du går videre til de mindre måleenhetene.

Andre artikkelen

Slik installerer du rustfritt stålplater
Slik installerer du Pergo Oak laminatgulv
Kjøkken tak stiler
Hvordan lage fliser Stick til taket
Slik setter du en HVLP-sprøytepistol før du maler
Installere en peisblåsere
Hvordan lage en betongforkle
Moderne metoder for rørmontering
Typer av Cedar Wood
DIY Engineered Flooring
Hvordan installere Oak Wood på trapper
Slik fjerner du Linoleum på toppen av tregulv
Hvordan kutte et hull for en dørknop i en metalldør
DIY Baderomsfliser
Alternativ til en kjellerfuktighet
Typer av metall ledd
Typer av pneumatiske verktøy
Tile Cutter Tools
DIY Baderom benkeplater
Tinn takstiler