Slik installerer du laminert gulv selv

Slik installerer du laminert gulv selv 

1.

Rengjør gulvet. Hvis teppet er til stede, må det fjernes. Fjern også alt som ville ta bort fra jevnheten i gulvet. Dette inkluderer sagflis og noe smuss. Hvis noen negler stikker ut, sørg for å hamre dem i gulvet så langt som mulig. Kontroller at gulvet er tørt.

2.

Legg underlagsplaten. Når du legger underlagsplaten, dekker hver del av gulvet. Hver stripe av underlagsplaten skal festes til den tilstøtende puten med klart plastbånd. Bruk verktøykniven til å kutte av overflødig polstring.

3.

Når underlagsplaten er på plass, fjern grunnplaten. Gjør dette nå fordi grunnplankene skal ende opp med å dekke laminatgulvet etter at du har installert dem igjen.

4. Legg ned laminatgulvene. Begynn å plassere brikkene på gulvet midt på veggen. Derfra fortsetter du ved å snappe stykkene sammen og legge på det stykket til gulvet er dekket. Når du står overfor en vegg, må du bruke klippesagen til å kutte stykkene til riktig størrelse. Hvis det er vanskelig å forbinde brikkene, må du bruke gummikvoten og laminatgulvbommen for å få dem på plass. Pass på at du legger et lite hull foran hver vegg fordi gulvene vil ekspandere over tid. Disse hullene skal være små nok til å dekkes av grunnplankene.

5.

Gjenta grunnplankene til veggene med trepiker på endene og sentrene av plankene.

Mange velger å installere laminatgulv i sine hjem. Laminatgulv kommer er en rekke stilarter som tre, fliser og andre design. Det er et populært valg av flere grunner, blant annet å være lett å rengjøre og en av de billigere gulvalternativene. Det er også lettere å vedlikeholde enn teppe; Hvis et stykke er skadet, må bare det enkelte stykket byttes ut. Du bør ha minimal problemer med å installere laminatgulv i ditt hjem.

Andre artikkelen

Hvordan endre fargen på veggpanel
Slik forsegler Travertine Gulvflis
Slik installerer du en Dado Blade
Slik installerer du FasTrim for laminatgulv
Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
Innovative Byggverktøy
The Best Sound Proofing Materials
Gulvmaling Slipingstips
Hvordan velge flekkfarger for en logg hytte
Hvordan installere Tile Backsplash på en slipt veggen
Typer av tre gulv for en tilhenger
Slik installerer du en skiferflate
Wood Foundations Vs. Betong
Slik Keramisk Tile En Trapp
Slik reparerer du et dusjhode
Sammenligning av holdbarhet av hardtre og bambusgulv
Byggverktøy og utstyr
Hvordan legge fliser på tre undergulv
DIY Tool Bucket Organizer