Slik installerer du Mosaic Glass Fliser

Slik installerer du Mosaic Glass Fliser 

1.

Spred hvit latex befestet tinsettmørtel over underlaget, overflaten hvor flisen skal påføres. Hvit mørtel brukes til å fargelegge glassplaten. Bruk en 3/16 firkantet trowel i en vinkel på 45 til 90 grader over området der ett ark med mosaikkfliser skal installeres. Plasser trowelryggene.

Legg papiret som vender mot glasset (noen fliser vil ikke ha papir på ansiktet) med forsiden ned på et arbeidsbord og smør fliserne igjen som holder mosaikkfliser sammen. Baksmør betyr at du legger på et mantellag på baksiden av flisen. Ikke flatt trowelryggene.

3.

Plasser masken mot substratveggen. Sørg for at flisene dine er jevne og jevn og tørk av overflødig mørtel. Trykk flisarket forsiktig inn i mørtelet ved hjelp av en gummileggflyt. Dobbeltkjekke at flisene er rett siden de kan bevege seg når du trykker på flisene på plass.

4.

Fjern papiret på forsiden av flisene når flisene begynner å sette opp (3 til 5 minutter). Klipp rundt gjenstander eller åpninger med mosaikkfliser. For store kuttene bruk en våt sag eller våt boring. De fleste kuttene er laget med nippers. La mørtelet herdes over natten.

5.

Grout med en latexfestet hvitmørtel. Dra fugemasseflaten over flisene i en 45 grader vinkel og sørg for at alle fugerørene fyller med fugemasse. Når fugemasse begynner å tørke (innen 15 minutter) tørk av overflødig fugemasse. Ikke la fuger tørke på flisene, da du ikke vil kunne fjerne den. Fordi mosaikkfliser er så små, må du kanskje jobbe i små områder slik at alle fugerørene kan rengjøres og flisen rengjøres mens du jobber.

Tips og advarsler

 • Mosaikkfliser kan sankes i mørtelen, og det er viktig å holde øye med arkene til mørtelet herdes nok til å holde arkene. Se etter ujevn fliser, da dette er et tegn på sag.
 • Glassfliser har blitt stadig mer populært i nye hjem. Modellboliger har ofte små glassfliser i mosaikkstil som brukes som kjøkkenplask eller brukes i dusjkabinetter. Glasset gir en gjennomsiktig kvalitet og en glans. Mange nye fliser er tilgjengelige og glass kan blandes med marmor og andre steiner i lange rektangulære striper. Disse designene tillater glasset å legge til en pop av farge eller glans, nesten som en gemstone. Installasjon av glassmosaikker kan kreve betydelig tålmodighet for det beste resultatet.

  Andre artikkelen

  DIY: Installer tregulv
  Liste over verktøy for bygging
  Design ideer for salonger
  Slik anker du en stavvegg til en plate
  Hvordan Nail Bamboo Gulv
  Slik installerer du store fliser til en dusjmur
  Grants for Barn Preservation
  Hvordan å pusse betong murstein
  Bygg en Pre-Slope Dusjpanel
  Planer om å lage en brannvindu av røde murstein
  Felt Roofing Tools
  Hvordan bygge en tillegg på en betong kjørebane
  Hvordan lage en glassdør
  Hva er melamintømmer?
  Hvordan male Pine Paneling
  Slik måler du med en arkitektonisk skala
  Slik installerer du Lock u0026 Fold Hardwood Flooring
  Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
  Maskiner for å lage tregulv
  Hvordan lage en bar teller