Slik installerer du DuraCeramic Tile av Congoleum

Slik installerer du DuraCeramic Tile av Congoleum 

Etasjer

1.

Mål til midten av hver vegg i rommet. Merk en krittlinje mellom midtpunktene til hvert motsatte sett med vegger. Plassen der disse linjene skjærer, er midtpunktet i rommet.

Lag et sett med DuraCeramic-fliser langs de horisontale og vertikale krittlinjene i et hjørne av rommet. på midtpunktet. Hvis du har tenkt å grout dine fliser, la u0026 frac14; tommers mellomrom mellom fliser for fuging.

3.

Mål mellomrummet mellom den siste fulle flisen og veggen, faktoring i fugerommet om nødvendig. Trekk ut 1/8 tommers ekspansjonsplass fra målingen. Mål en flis for å passe til dette rommet, og skape en skjæringslinje med blyant eller markør. Score skærelinjen med en verktøykniv, trykk deretter på kantene på flisene for å feste flisen langs linjen. Gjenta med andre fliser som må kuttes.

4.

Fjern alle fliser. Påfør Congoleum-tilført klistremerker til en kvadrant i rommet med en innspilt trowel, 1/16 tommers bred, 1/32 tommer dyp og 1/32 tommer fra hverandre. La limet tørke til det er helt klebrig. Limet vil svinge fra blått for å rydde når det er klart. Dette kan ta opptil en time.

5. Legg din første flis på de kryssende kalklinjene for denne kvadranten. Du må legge flisen forsiktig, da limet begynner å sitte med det samme. Trykk flisen fast på plass og fortsett å installere fliser. Husk å forlate plass til fugemasse hvis nødvendig. Du må kanskje bruke avstandsstykker for å hjelpe deg med å opprettholde en lik groutbredde.

6.

Installer alle fliser langs kalklinjene og arbeid deg tilbake gjennom midten. Klipp fliser slik at de passer som beskrevet i trinn 3 etter behov. Når du er omtrent halvveis ferdig med din første kvadrant, sprer du limet på neste kvadrant slik at det kan begynne å bli klebrig når du fullfører den første kvadranten.

7. fire kvadranter i rommet ved hjelp av de beskrevne metodene. Når alle fliser er lagt, rull gulvet med en 100-pund ruller innen en time etter installasjonen. Dette vil bidra til å sikre flisen på plass.

Vegger

1.

Mål det horisontale og vertikale senteret på veggen og merk midtpunktet. Trekk linjer horisontalt og vertikalt fra midtpunktet for å lage et rutenett for installasjon.

2.

Spred Congoleum-tilført flis lim over overflaten, starter ved midtlinjen og jobber med veien over veggen. Bruk en trowel eller malingsrulle. Overflaten må være helt lyseblå. La limet tørke i opptil 30 minutter, til det blir klart.

3.

Sett første flis på krysset mellom senterlinjene og trykk det ordentlig på plass. Fortsett å legge fliser langs linjene, og fyll deretter inn midtområdet. Klipp brikkene i størrelse hvis det er nødvendig (som beskrevet ovenfor) for å passe alle fliser på plass.

4.

Rull alle fliser med en veggrulle umiddelbart etter installasjonen for passende binding.

Tips og advarsler

 • DuraCeramic fliser må installeres på rene, tørre, flate overflater. Klargjør overflatene før du begynner å installere.
 • Du må installere flisene innen 12 timer etter at klæbemiddelet tørker til klebrighet, ellers vil det være for tørt å jobbe med.
 • Hvis limet tørker for mye mens du jobber, bruker et nytt lag når du går. Sørg for at det nye laget tørker til passende klistrerhet før du installerer fliser.
 • Tillat at alt limet tørker før fuging eller tetting av flisene.
 • Slå av all strøm til brytere eller uttak på veggen din før du installerer DuraCeramic-fliser, eller du kan risikere skade fra støt.
 • Ikke bruk vifter eller annen metode for å akselerere klæbemiddelets tørketid. Dette kan føre til at tørketoppen tørker raskere enn bunnen , skape en ujevn binding.
 • Congoleum Corporation produserer en rekke hjem forbedring og design produkter, inkludert DuraCeramic fliser. Solgt i mer enn 70 farger, kan DuraCeramic brukes som flisegulv eller i vegganvendelser. Ved å bruke Congoleums limprodukter og nøye følge instruksjonene for installasjon, kan du sørge for et sterkt og holdbart gulv eller veggalternativ for ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
  Garasjeportisoleringstyper
  Takfelt Typer
  DIY Wainscoating
  Pensler til bruk for akryl latexfarge
  Kjøkkenskap Hengende Instruksjoner
  Slik installerer Styrofoam
  Hvordan bli organisert før ditt neste ombyggingsprosjekt
  Hvordan klynke en takventil
  Slik installerer du dørmontering
  Slik lager du stabiliserte Adobe-tegninger
  Typer av grønne hjem
  Betong Patio Alternativer
  Hvordan å refinfinere en betong kjeller etasje
  Hvordan bygger jeg en Stone Moon Gate?
  Hvordan kan jeg gjenvinne gammelt Vinyl Siding?
  Enkle veibeskrivelser for å bygge et skurfelt
  Slik setter du inn en drillbit i en sladdløs drill
  Slik installerer du Trim på avrundede hjørner
  Hjem inspeksjon sjekkliste for California