Instruksjoner for hvordan du installerer Marble Backsplash Fliser

Instruksjoner for hvordan du installerer Marble Backsplash Fliser 

1.

Mål ryggplaten i seksjoner. Ta høyden fra disken til undersiden av skapet, samt lengden på hver rad av skap. Marker et like stort område på et nærliggende arbeidsbord eller et gulv.

2. Legg ut marmorfliser i området du markerte for å bestemme plasseringen av flisene dine, fugemasse ledd og kutt. Tumbled marmor fliser vil trenge en bredere fugemasse enn hakkede eller polerte fliser, så pass på at flisene dine er jevnt fordelt. Merk alle fliser som må kuttes for å passe med en blyant, før de skjæres på en flis sag.

3.

Spred en liten mengde tynn sett over det området du er flislagt , kammer det tynne settet med den spissede siden av trowel. Legg den første flisen i bunnen av hver del av bakplaten, og legg de neste flisene jevnt ut til hver side og opp til skapet. Dette gir deg en balansert layout. Trykk hver flis i tynn sett og vri det litt på plass.

4.

Vent 24 timer for at det tynne settet skal tørke og deretter forsegle marmoren. Malte fliser med impregneringsforsegler ved å bruke en skumfargebørste, tørk opp overflødig forsegler med en luddfri klut.

5.

Fest flisene ved å pakke leddene mellom marmor med fugemasse med en fugemasse. Tørk opp overflødig fugemasse med en fuktig svamp og klem en linje av caulk mellom marmorfliser og benkeplate for å forhindre at flisene knekker hvis telleren skulle bevege seg. La installasjonen tørke i 24 timer.

Tips og advarsler

 • Når du monterer marmorfliser på bakplaten, må du bruke hvite innstillingsmaterialer til unngå flekker eller misfarging av steinen.
 • Kjøkkenet backsplash er en integrert del av enhver kjøkkendesign. Uansett om du foretrekker en dekorativ eller utilitaristisk stil, kan du flette din backsplash i alt materiale du liker. Marmor fliser er et ofte brukt materiale for backsplashes. Siden backsplash ikke går på, eller fuktes ofte, trenger marmorfliser lite vedlikehold i dette området, og backsplash er det perfekte stedet å sette dette høyere vedlikeholdsmaterialet.

  Andre artikkelen

  Peis vs. Brennstoff
  Maling farge ideer for kjøkkenskap
  DIY Engineered Flooring
  DIY kjøkken gulv
  Slik installerer du Quick Step Laminate Flooring
  Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
  Hvordan bygge et trekantet hjørne skap
  Slik installerer du Board u0026 Batten
  IBC Midlertidige bygningskrav
  Hvordan kutte flis for hånd
  Instruksjoner for hvordan du bytter toaletttanken
  Slik legger du til betong- og flaggsteg
  Kælder tak alternativer
  Sprøyteskumisolasjonsfjerning
  Slik får du leder for forbedringsprosjekter
  Gazebo Gulv Ideer
  Cavity Wall Insulation Tools
  Kids 'Bathroom Tile Ideas
  Vakre ideer til flislagt bad
  Slik installerer du et kjøkkenvaskebunnskap