Hvordan remodel et bad med keramisk fliser

Hvordan remodel et bad med keramisk fliser 

1.

Løsne boltene som holder toalettet ditt i gulvet, ved hjelp av en socketnøkkel. Når toalettet er fjernet, fjern toalettet. Legg toalettet på et trygt sted der det ikke vil bli ødelagt eller skadet, og hold boltene i et lett tilgjengelig rom for å installere på nytt. Plasser en klut inn i toalettet i kloakkrøret. Dette vil holde kloakkgasser fra å komme inn i huset ditt mens du er på flis. Fjern plankene med en prybjelke.

2.

Monter sementbakerbrettet. Monter byggemidlet på baksiden av bakplaten og skru det på plass. Stagger leddene på bakplaten slik at du aldri har fire hjørner på et sted. Monter skruene på bakplaten hver 6 tommer. Bruk en tinsett mørtel og alkali-resistent tape for å sømme leddene på bakplaten. La sømmen tørke over natten.

3. Legg ut flisene på badet gulvet. Ikke bruk tinset. Legg flisene på gulvet og bruk avstandsstykker mellom hver flis. Bestem på en layout som ser bra ut. Merk et utgangspunkt for flisene og fjern flisene fra gulvet.

4. Bland tinsettmørtelen. Påfør mørtelet med en hakkede trowel. Spred tinnet først med den flate kanten av trowel, skru deretter trowel over og hold den på en 45-graders e vinkel. Ved hjelp av 45 grader vinkelen, fjern overflødig tennsett med tverrkanten på trowel. Påfør bare en liten mengde tynnesett om gangen for å holde den tørr ut for fort.

5. Legg pannene på toppen av tinsettmørtelen. Trykk på flisen på tinsettet på riktig måte. Bruk fliser mellom hver flis. Når alle flisene er blitt installert måler og klippes flisene som må kuttes (grensefliser og fliser rundt toalettet). Bruk en flissåg til å kutte flisene. La tinsettmørtelen tørke helt.

6.

Bland fugemasse. Bruk en gummiflat til å påføre fugemasse på leddene på flisene. Når fugemasse er i fliseleddene, fliser gummien i en 45 graders vinkel og kjører flyten diagonalt over flisene. Dette vil fjerne overflødig fugemasse fra flisen.

7.

Tørk av fugemassefilmen fra flisene med en fuktig fugemassasje. Gjør dette nøye slik at du ikke fjerner for mye av fugemasse fra leddene. La grouten tørke i flere dager før kraftig bruk.

8.

Sett på nytt grunnstøping og toalettet.

Det første trinnet til å ombygge et hvilket som helst bad bør være å installere keramiske fliser. Keramiske fliser er vakre og svært funksjonelle. Keramiske fliser holder seg godt til vann og smuss, noe som gjør den perfekt til badgulv. Ved å oppgradere ditt bad fra linoleum til keramiske fliser, oppdater badet ditt og øk verdien av ditt hjem. Huseiere som ønsker å installere keramiske fliser på badet deres, bør starte med å lære mer om prosessen.

Andre artikkelen

DIY Epoxy Garage
Hvordan få elektrisk kraft fra veien til et hus i et landlig eiendom
Hvordan velge en flisekutter
Hvordan bygge en flis baderom dusj
Slik installerer du en OSB
Typer av løfte kjeder
Instruksjoner for hvordan du installerer eksterne doble franske dører
IBC Midlertidige bygningskrav
DIY Replacement Window Installasjon
Installasjon av garasjepaneler
Hvordan lage et felle for regnvann
Slik Remodel Kitchen Cabinetry
Slik fliser du en badevegg
Hvordan å analysere eiendomshistorie i Wien, Ohio
Slik installerer du Formica Counter Tops
Cape Home Modular Addition Ideas
Hvordan legge på tre etasjer
Hvordan lage en bord og batten dør
Hvordan beregne produsert hjemmekostnad
Hvilken type stein er kalkstein?