Hvordan lim en trebord til glassfiberrør

Hvordan lim en trebord til glassfiberrør 

1.

Lag en 1/8-tommers vinklet kutt på den spisse applikatorenden av byggemidlet. Bruk metallforseglingsbryteren på siden av pumpepistolen til å bryte aluminiumsforseglingen inne i konstruksjonslimen. Metallforseglingsbryteren er en 6-tommers tynn metallstang som vrider seg vekk fra kulepistolen. Hvis du ikke har en tetningsbryter, kan du bruke en lang, tynn nagel.

2.

Sett røret av konstruksjonslim i sugepistolen. Påfør tre linjer med konstruksjonslim på baksiden av bordplaten fra ende til slutt. Den første linjen skal være 1/8 tommer fra toppen av baseboard, den andre linjen av lim skal være rett i midten av baseboardet og den siste linjen av lim skal være 1/8 tommer fra bunnen av baseboardet. < /p>

3.

Trykk baseboardet på plass i bunnen av badekaret. Den tynne kanten av baseboardet må vende opp og den brede enden av bordplaten må være så nær gulvet som mulig.

4.

Fukt en klut med maling tynnere og tørk byggematerialet av gulvet og badekaret. Dette trinnet er bare nødvendig hvis du ved et uhell øser lim på gulvet, eller limet suger ut på badekaret når du trykker på bordplaten på plass.

5.

La grunnplaten helt holder seg til badekaret. Når baseboardet er tørt, må det påføres caulking over toppen av grunnplaten for å gi et sømløst, profesjonelt utseende.

Tips og advarsler

 • Legg en dunduk ned før du legger lim på grunnbordet hvis du har teppebelagt gulv på badet ditt.
 • Baseboard på et bad stopper vanligvis på badekaret, men det må ikke gjøres på denne måten. Baseboard kan fortsette over bunnen av badekaret ved å bruke et lim som vil holde seg til tre og glassfiber. Det er spesifikke konstruksjonslim som er utformet for å utføre denne jobben. Bruk av feil lim vil føre til at baseboard-installasjonen mislykkes. Du kan kjøpe et lim som fungerer på tre og glassfiber på ditt lokale hjem remodeling senter.

  Andre artikkelen

  Hvordan måle en erstatningsdør
  Bygging av trelanger
  Hvordan lage en badekar med EP-akrylfarge
  Typer av benkeplater
  Slik kutter og installerer Formica countertops
  Hvordan Lim Tile
  Daylight Basement Finishing Ideas
  Den gjennomsnittlige kostnaden for å legge fliser
  Hvordan installere en over the counter mikrobølgeovn
  Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
  Hvordan bygge en tre arbeidsbenk ramme
  Slik installerer du Vinyl Floor Squares
  Hvordan vinkle solfangere til å lage soloppvarmet varmtvann
  Slik installerer du lagringshylle enkelt
  Ideer til billige bademurer og tak
  Slik installerer du en flis dusjhyllehylle
  Slik installerer du meksikanske fliser
  Hvordan kutte Bullnose Tile rundt utenfor hjørner
  Slik fjerner du herdet veggpanel lim
  Slik overfører du flisegulv til tregulv