Slik kjører du underjordisk kabel for kabel-TV

Slik kjører du underjordisk kabel for kabel-TV 

1.

Mål avstanden fra kabelboksen eller splitteren til utvendig bygning hvor du skal installere kabelen. Bruk et målebånd.

Merk rutten til din underjordiske kanal ved å bruke en eske med rød spraymaling.

p> Grav den underjordiske kanalen minst en fot dyp og om fire tommer bred ved hjelp av en skovl eller grøftgraver hvis du har en.

4. Legg ut PVC-ledningen inne i kanal, kutte stykker etter behov med en hacksav. Når ruten er lagt ut, monterer du røret ved å påføre PVC-rørsement til innsiden av kontaktene og skyve den mannlige og kvinnelige enden av røret sammen.

5.

Trykk slutten av koaksialkabelen inn i røret og tråden den gjennom ledningen ved hjelp av en kabeltrekker (en lang stålstang som brukes til å mate kabelen gjennom kanaler).

Monter sammen to 90 graders albueforbindelser med to meter vertikalt orientert PVC-rør. Trekk kabelen gjennom disse leddene (en i hver ende) og fest leddene til rørledningen ved hjelp av PVC sement. La kabelen gli gjennom disse leddene, da det er vanskelig å trekke kabelen gjennom en 90 graders bøye.

7.

Kjør kabelen fra ledningen til kabellåsen i hjemmet ditt og koble den til splitteren. Kjør den andre enden til TVen inne i garasjen eller skuret. Dette kan kreve at det bores hull gjennom sidevegg eller gulvbrett i noen tilfeller. Hvis det er tilfelle, lukk hullet med silikon eller tak tjære.

Tips og advarsler

 • Den komplette installasjonen kan kreve at boring huller gjennom sidevegg eller gulv styrene i tilleggsbygningen i noen tilfeller. Bruk en kraftmaskin og 1/2-tommers bit. Deretter rør hullet grundig med isolasjon og lim det med silikon eller taktekk.
 • Hvis du har et skur eller en garasje som er frittliggende fra hovedhuset ditt og ønsker å nyte kabel-TV og Internett, må du kanskje kjøre en kabel inni deg selv. De fleste kabel-TV-installasjoner inkluderer ikke kjøring av flere kabler til strukturer frittliggende fra hovedhuset. Det er ikke et problem - det er en ganske enkel prosess.

  Andre artikkelen

  DIY Wall Safe
  Hvordan klargjøre Trim Molding
  Hvordan påføre Epoxy Gulv
  Slik installerer du dørmontering
  Remodeling ideer for en Ranch House
  Slik gjenoppbygger du laminatplater
  Hvordan spare penger ved å kjøpe brutte solceller
  Hvordan gjenvinnes polystyren?
  Hvordan justere hyller i en Portland Oak Cabinet med en lat Susan
  Slik bruker du Vinyl Stick Tiles
  Taklampe Installasjonsveiledning
  Skumisoleringsverktøy
  Hvordan henge en interiørhusdør
  Instruksjoner om hvordan man skal tegne et bad
  Hvordan identifisere Asbest Gulv
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  DIY Bambus Gulv Installasjon
  Installasjonsinstruksjoner for en granitt undermontert vask
  Gassdeteksjonsmetoder
  Spray Skum Isolasjonsinformasjon