Slik isolerer du en gammel loft

Slik isolerer du en gammel loft 

Bestem din sjøs behov

1.

Gå inn på loftet og sjekk etter eksisterende isolasjon. Hvis det er planker på bjelkene, har du muligheten til å trekke dem opp for å installere batts eller borehull i treet og blåse cellulose under dem.

2.

Bruk målebåndet til å måle dybden av bjelkene. Hvis loftet ditt har eksisterende

3.

Mål gulvet kvadratfot (lengde x bredde av omkretsen).

4

Kontakt din lokale koderavdeling for å bestemme den anbefalte isolasjons-R-verdien for eksisterende boliger i ditt område.

5.

Kjøp mengden isolasjon du vil trenge å dekke loftsgulvet ved den nødvendige R-verdi dybde.

Isolering med glassfiberbatterier

1.

Seal av all luftlekkasje. Spray ekspanderer skum i alle hull og sprekker på loftsgulvet. Ikke spray skum i ventilasjonsområder som f.eks. kamventil, soffitventiler eller gavl v ents.

2.

Sett inn polystyren takbafflene mellom takstengene, i taket. Dette vil tillate riktig ventilasjon gjennom soffitventilene. Stift bafflene på plass.

3.

Mål den første delen av batting; klipp batten med verktøykniven din.

4.

Passer forsiktig og smidig på battene mellom bjelkene. Ikke komprimér battene på plass, da dette vil redusere isolasjonens R-verdi.

5.

Kutt deler av netting med snips. Monter nettverket rundt Alle elektriske innretninger på loftet, for å opprettholde flere inches mellom klaring og isolasjon. Stift nettverket på plass, om nødvendig. Klipp isolasjonen slik at den passer rundt maskeflatene.

Isolering med blåst -Fyll løs

1.

Seal av alle luftlekkasjer: Sprøyt det ekspanderende skum i alle hull og sprekker på loftet. Ikke spray skum i ventilasjonsområder som ås ventiler, soffitventiler eller gavlåpninger.

2.

Sett inn polystyren takbaffler mellom takstengene, i takflaten. Dette vil tillate riktig ventilasjon gjennom soffitventilene. Baffles på plass.

Finn alle elektriske armaturer som er installert på loftet. Mål og skjær segmentene av skraptre for å omgjøre armaturene, slik at du får 3 inches mellom armaturen og w ood. Skru på plass.

4.

Ha en hjelper dumpe den første posen med cellulosefyll i blåsemaskinen. Ta blåseslangen, og flytt til den fjerne enden av loftet.

5.

Beveg hjelperen din for å slå på blåseren. Mål slangen på bakre hjørner først, og arbeid deg mot loftet åpningen.

Tips og advarsler

 • Hvis du blåser i isolasjon, Det er best å få en hjelper å mate maskinen med cellulose mens du blåser isolasjonen på loftet.
 • Ikke installer isolasjon på toppen av gamle ledninger og ledninger, da dette er brannfare. Ta kontakt med din kommune om kodeforskrifter for isolering rundt gamle elektriske ledninger.
 • Bruk langermede bukser og skjorter for å beskytte huden din mot irriterende isolasjonsfibre.
 • Hvis du har valgt glassfiberisolasjon , bruk bare fiasklassebatterier med ugjennomtrengelig farge. Unfaced batts tillater fuktighet å unnslippe, mens papir eller folie vender mot fuktighet og kan føre til rot eller muggproblemer.
 • Dekker aldri ventilasjonsventiler med isolasjon.
 • Hold all isolasjon minst 3 tommer vekk fra skorsteiner, ovnsrør og varmeproduksjonsutstyr.
 • Hvis isolasjonsdybden stiger over høyden på loftbjelken, må du ikke bytte ut eller installere loftsflate under gulvet. Vekten på gulvet vil komprimere isolasjonen og redusere effektiviteten og R-verdien kraftig.
 • Av alle områdene i et hjem som skal isoleres, er loftet det viktigste. Om vinteren unngår verdifull varme fra oppholdsrommene under. Om sommeren oppvarmer solen på loftet og gjør huset vanskelig å avkjøles. US Department of Energy (DOE) sier at oppvarming og kjøling står for 50 til 70\% av energien som brukes i gjennomsnittlig amerikansk hjem. ' Isolasjonsmengder måles i R-verdier: Jo høyere verdien, jo mer effektiv isolasjonen. Lokale bygningskoder kan regulere minimum R-verdien for ditt område. Du kan isolere med unfaced glassfiberbatts, eller bruk en maskin til å blåse i løs cellulosefylling.

  Andre artikkelen

  Hvordan måle lengden på en motorsagstang
  Sandblåsing Sikkerhet
  Slik viser du bredden og lengden fra et ark av laminat
  Verktøy for fjerning av gulvfliser
  Slik installerer du en dørhåndtak
  Slik bruker du en Ridgid Tile Saw
  Ideer for takbrakninger på en veranda
  Grønne produkter og teknologi
  Hvordan lage et picnicbord
  Tak isolasjonstips
  Hvordan kante tregulv
  DIY Betongrør
  Slik fjerner du en fast tappekran
  Slik fjerner du Masonite-paneler fra et bad
  Granitt benkeplater Vs. Cultured Marble
  Produksjon av solenergi
  Slik leser du en stålregulator
  Slik legger du på hyller
  Hvordan sette Travertin Tile
  Fremgangsmåten for belegg i et plastpulver