Slik installerer du nye teller på et kjøkkenunderlag

Slik installerer du nye teller på et kjøkkenunderlag 

Forbereder kjøkkenunderlaget

1.

Mål kjøkkensubstratet med et målebånd for å avgjøre hvilken størrelse sementskuffer du trenger for å dekke den med. er et gips-lignende produkt som må installeres før du legger granittfliser for å gi en sterk overflate.

2.

Kutt et stykke sementbakerbrett som 'er en halv tomme i tykkelse på underlagets størrelse ved hjelp av et scoringsverktøy med et karbidblad.

3.

Skru sementbakerbrettet til kryssfinerens substrat med en elektrisk skrutrekker; Kontroller at skruene er drevet under overflaten.

4.

Mål sidene (kantene) på underlaget med et målebånd. Klipp strimler av sementbrettet og fest dem til sidene av kryssfiner-substratet på samme måte som før; Sørg for at sementbakken er flush med toppen.

5. Poler eventuelle utsatte kanter på granittflisen ved hjelp av en steinpoleringsmaskin med en serie grove og fine slipeputer. Ifølge DannyLipford.com bør du begynne med en slipskive på 50 til 150 grit og arbeide opp til 3000 til 5000 grit slipepute.

Installere benken

1.

Plasser et lag med tynnmørtel på toppen av sementbrettet med en hakkede trowel.

2. Legg granittfliser på mørtelet, støt dem sammen; sørg for å begynne på ytterkanten først. Husk at alle fliser skal være i samme høyde når de legges på mørtel.

3.

Fortsett å legge fliser til det ikke er mer plass til fulle fliser. Mål mellomrummet mellom kanten av den siste fulle flisen og veggen ved hjelp av et målebånd.

4.

Klipp ned mindre fliser for å passe til det med en flisesag. Legg de små flisene av fliser på mørtelen, støt dem sammen til hele overflaten er flislagt.

5.

Spre et lag med tynn mørtel på siden (kanter ) av sementbakerbrettet ved hjelp av en rynket trowel.

6.

Klipp ut flisene slik at de passer til sidene av sementbrettet med en flisesag. Plasser disse flisene på mørtelen og støt dem sammen til alle sider av overflaten er flislagt.

7. Legg flere striper av maskeringsbånd vertikalt over siden (kant ) fliser for å holde dem på plass. Tillat at teltplaten settes og tørker i ca 48 timer.

8. Spreng et tynt lag med ikke-slipt fugemasse i de smale sømene mellom hver flis med en gummipolstret fugemasse flyte. Tørk eventuell overflødig fugemasse av flisene umiddelbart med en fuktig svamp.

9.

Vent ca 24 til 48 timer for fugemassen tørke grundig, og påfør deretter en høyverdig fugemasse flisene sømmer for å hindre flekker på den nye benken.

Et kjøkkensubstrat refererer til en solid overflate eller substans som et annet stoff påføres på. I kjøkkenoppussing blir granittfliser ofte brukt på et kryssfiner-substrat for å lage en granitt benkeplate. Fordi en solid granitt benkeplate er kostbar og vanskelig å installere, velger mange huseiere å installere granittfliser på kjøkkenunderlag for å spare tid og penger. Når kryssfiner-substratet har blitt installert på kjøkkenskapene, kan du begynne å forberede kjøkkenunderlaget for montering av granittfliser benkeplate.

Andre artikkelen

Slik bytter du hengsler på kjøkkenskap
Slik installerer du en pegbrett i en garasje
Gipsvegg Reparasjonsverktøy
Verktøy for forming Cement
Bed u0026 Bath Decorating Ideas
Hvordan å skinne laminat skap
Hjemmelaget Geodesic Dome
Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
DIY produsert stein
Slik låser du opp en dørbryter
DIY: Bygg en kino i hjemmet ditt
Hvordan legge til en stol Rail
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Slik byder du på nye takprosjekter
Slik installerer du et kjøkkenventilhode
US Government Office for Solar Grants Information
Slik fjerner du flis fra et bad gulv
DIY Hjemmeoppbygging: Floor Foundation
Typer av skruer og deres bruksområder
Tile Vs. Tregulv