Slik installerer du bambusgulv med tunge og groove

Slik installerer du bambusgulv med tunge og groove 

1.

Rul ut gulvfiltet i rader, over hele gulvet, stift det med stifter hvert par meter og skjær det for å passe med en knivkniv. Overlappe kantene på radene litt.

2. Legg det første kurset av bambusplanker langs startveggen, med de rillede sidene av platene mot veggen. Sett treskjær mellom brettene og veggene for å skape et 'utvidelsesgap', slik at bambuset har plass til å utvide med miljøendringer.

Skyt negler inn i toppen av platen legger to negler om hver fot, ved hjelp av neglpistolen. Kutt det siste brettet for å passe, ved hjelp av gruvesag.

4. Legg flere flere rader med gulv i på samme måte, topp spikeren med neglpistolen og lås brettene sammen ved sidene ved tunge- og rillefresning. Fortsett til nok gulv er lagt for å imøtekomme gulvstifteren (som må sitte på installerte planker for å fungere) .

5. Sett pneumatisk gulvstifter på de installerte brettene, med spikerens fremre dyse som sitter over kanten av neste brett som skal installeres. Slå skyveputen av stifteenheten med et hengekøye, som vil slå brettene godt sammen mens du skyter i et gulvbelegg gjennom siden av brettet. Sett en stift om hver fot.

6.

Arbeid over hele gulvet vitt h stiftemaskinen, svimlende endene av brettene, slik at de ikke rager opp fra rad til rad. Når du er for nær den motsatte veggen for å fortsette å svinge på hallen, bytt du tilbake til neglpistolen og fortsett toppspikring av brettene. Klipp sluttkurven i lengderetningen på bordsagen for å passe, mens du forlater et ekspansjonsgap som den ene du begynte med.

7. Fjern pennene på kantene på gulvet. Når du installerer gulvet ditt, vil det dekke ekspansjonsgapene.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller når du klipper gulvbrettene.
 • Bambusgulv er en stor variasjon på den vanlige standarden på eik eller furu gulv. Som de tre, kommer bambusgulv med tunge-og-spore fresing på sidene, som låser platene tett sammen. Installer den på samme måte som hardtre, for det meste med en pneumatisk gulvstifter som er utformet for å presse platene tett sammen mens de festes med stifter. Som alle tregulv, la bambus sitte i rommet for en uke eller to før du starter , så det vil komme til miljøet.

  Andre artikkelen

  Hvordan Kutte Trim Trim
  DIY Wooden Doors
  Baderom Eksosvifter og lys
  Hvordan hente Cement i Ornamental Moulds
  Hvordan Estimere Tile Flooring
  Slik installerer du en forhåndsformet benkeplate
  Hvordan bygge en tre skuff
  Hvordan å isolere en veranda gulv
  Hvordan kutte HardieBacker
  Hvordan lage skjemaer for betongtrapper
  Slik bytter du bladet på en mitsag
  Hjemmelaget Commode
  Slik fyller du Cavity Wall Insulation
  Hvordan håndtere eller kutte Cove Molding
  Slik Remodel Baderom Tile
  Typer av roterende trefasetransformatorer
  Kjøkkenutstyr Sjekkliste
  DIY: Open-Lattice Patio Cover
  Typer av trådkraner
  Fjerner popcorntak