Slik bruker du 24-tommers fliser på en kjøkkenbordstopp

Slik bruker du 24-tommers fliser på en kjøkkenbordstopp 

1.

Ta av vasken og kjøkkenkroken.

2.

Klargjør benkeplaten for flisen. Hvis du har en laminat benkeplate, må du bare sandte laminatet med en håndskive og sandpapir. Men hvis du har en annen type benk, må du fjerne benken og installere en ny benkeplate laget av 3/4-tommers kryssfiner. Mål den gamle benken og overfør målingene til kryssfiner. Klipp kryssfiner i størrelse ved hjelp av en sirkulær eller bordsag. Skru kryssfinerutskæringen til skapene med skruer. Når kryssfiner er festet, gjenta prosessen ved hjelp av sementbrettet i stedet for kryssfiner. Fest bakerbrettet til toppen av kryssfiner ved hjelp av skruer og konstruksjonslim.

3. Legg ut 24-tommers fliser på benken. Ikke bruk mørtelet; bare legg fliser ut på den måten du vil at de skal ordnes. Pass på at du bruker en u0026 # xBC; -inch-fliser for å hjelpe deg med å ta hensyn til fugemadder. Legg ut de første fliser på forkant av benken; 24-tommers fliser er større enn de fleste fliser, så bakflisene vil sannsynligvis bli kuttet med en fliserag. Du må også kutte en liten stripe av fliser til forkant av benken. Mål og klipp alle nødvendige kuttene.

Bland tinsettmørtelet i henhold til produsentens anvisninger. Påfør tinsettet med en hakkede trowel til små områder om gangen. Bruk den flate siden av trowelen til å påføre tynnetet jevnt og den korkede kanten for å fjerne overflødig mørtel. Trykk forsiktig alle flisene på plass. La mørtelet tørke i 24 timer.

5.

Bland inn fugemasse i henhold til produsentens anvisninger. Påfør fugemasse på fliseleddene ved hjelp av en flis av gummifliser. Pass på at alle flisearkene er fullstendig fylt. Bruk en fuktig svamp for å fjerne ekstra fugemasse fra toppen av flisene. La grouten tørke i 24-48 timer før bruk.

6.

Sett på nytt vasken og stekeovnen på de ferdige fliserne.

Tile er den perfekte måten å kle opp kjøkkenbenkene. Fordi flis er et robust materiale, vil benkeplaterne vare lenge og tåle slitasje. Ved å bruke 24-tommers fliser vil du redusere antall fugemasser, og skape en vakker benkeplate. Å ha færre grout linjer betyr også at det blir mindre fugemasse som kan bli farget. Huseiere kan installere 24-tommers fliser på sine benkeplater med litt arbeid.

Andre artikkelen

Hvordan Estimere Betongbehov
Slik kutter du grunnstøping
Sandblåsing Sikkerhet
Hvordan å forberede seg på en linoleum gulv
Slik oppdaterer du kjøkkenskapsdører
Hvilken målerør er nødvendig for 20 ampere?
Slik installerer du Tile på OSB Subfloor
Hvordan Remodel et luksuriøst kjøkken
Hvordan måle ytterdørene
Hvordan bygge konkrete benkeplater
Hvordan håndtere Gipsvegger
Hvordan blir paletter gjort?
Gjør det selv: Bygge Terrass Skjermer
Slik installerer du liten flise
Hvordan lage et levende tak
Konstruksjon Lumber Grading Standards
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Slik installerer du Dør Knottlås
Pantry Cabinet Ideas
Slik bruker du en Drill Vice Press