Sammensetning av rustfritt stål

Sammensetning av rustfritt stål  Rustfritt stål er et ofte brukt materiale i produksjon og hjem d u0026 eacute; fordi metallet, som navnet antyder, er motstandsdyktig mot flekker og rust. Det er flere ulemper ved rustfritt stål, inkludert manglende evne til å opprettholde jevn temperatur, noe som gjør det uegnet for enkelte applikasjoner. Styrken og svakhetene kan tilskrives metallene den består av.

Stål

Rustfritt stål består hovedsakelig av stål. Stål er en legering, eller et kompositt metall, laget av karbon og jern. Det er et veldig sterkt metall som ofte brukes til produksjon av bygninger, båter og andre store eller små strukturer. Stålet i stål er det som gir rustfritt stål sin styrke.

Krom

Når et hvilket som helst stål inneholder mer enn 10,5 prosent krom, betraktes det som rustfritt stål. Krom, eller krom, er en type metall som lett tiltrekker oksygen. Dette skaper en oksidfilm rundt rustfritt stål som beskytter det mot flekker, rust og andre kjemiske eller fysiske endringer. Dette gjør det mulig for rustfritt stål å vare lenge og holde i relativt god stand. Hvis du noen gang har kjøpt et gammelt rustfritt stålapparat fra et garasjesalg, har du kanskje lagt merke til hvor ny det så ut når det ble rengjort og polert. Dette er på grunn av det beskyttende oksidlaget som leveres av krominnholdet.

Nikkel

Noen rustfritt stål inneholder også en viss mengde nikkel. Når nikkel varierer fra åtte til 20 prosent, er det rustfritt stål klassifisert som austenittisk. Dette betyr at det rustfrie stålet ikke er magnetisk, men det er sterkt og kan brukes i produksjonen.

Molybden

Molybden er et element som, når det legges til rustfritt stål og blandes med nikkel og krom, skaper en rustfritt rustfritt stål stål. Det resulterende metallet er veldig sterkt og har også et veldig tykt oksydlag, som forhindrer det fra tung korrosjon. En av svakhetene i rustfritt stål med molybden er at det ikke kan brukes i svært høye eller svært lave temperaturer fordi det kan bli sprøtt og vil bryte.

Andre artikkelen

Hvordan Kutte Siding
Hvordan lage et betonggulv
Hvordan designe inngangsdører
Den gjennomsnittlige garasjeprisen
Tile Grout Cutting Tools
Hvordan bygge en Solar Hot Air Collector
Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
Den enkle måten å beregne kvadratfilm for materialer
Remodeling ideer for en Ranch House
Slik installerer du Prefinished Flooring
Marble Floor Tile Vs. keramisk
Hvordan lage et vaskerom
Steg-for-trinns Refinishing Cabinets
Slik bygger du en overskrift over en innerdør
Installasjon av Blum Clip Top Hengsler
Tregulvproblemer
Hvordan blir Adobe Houses gjort?
Slik installerer du en plast lat Susan i kjøkkenskap
Hvordan sette Ridge Caps u0026 Ventiler på taket ditt
Hvordan dekker garasjemurer