Hvordan velge kjøkkenskap

Hvordan velge kjøkkenskap 

1.

Se på dine tak. Hvis du har høye tak, vil du ønske å bruke den plassen med høye skap. Ikke bekymre deg for at de er for høye for å nå toppen - dette er førsteklasses lagringsområde. Så det er plassen på toppen, for samlingen av kule kornkasser ...

2.

Tenk på å gå på egendefinert måte? Tenk på nytt! Skreddersydde skap er super dyre, og sjansen er at ingen går inn i det nye kjøkkenet ditt noen gang vil merke forskjellen.

3.

Få tilgang til hjørne mellomrom med 'lat susan' sving-out skap. Det er noen kule design nå, og du vil være glad du bestemte deg for å gjøre dette skapet ledig.

4.

< p> Glasskabinetter forstørre en liten plass og vise glasset og platene dine. De legger gnist og litt blits, men de er en smerte å rengjøre.

5.

Ikke skru av høyden fra disken til skapbunnen, og ikke skifte dybden på skapene. Disse er standardisert av en grunn, og eventuelle endringer vil gjøre skapene dine til å føle 'feil'.

6.

Velg din belysning. Lys små LED-er under koppen oard vil lyse opp hele rommet og gjøre matlaging mye morsommere.

7.

Er du en trekkperson eller et håndtak? Forsiktig her - for prangende og du vil angre på det så lenge du bor i ditt hjem; for kjedelig og du vil lure på hvor personligheten din gikk.

8.

Tilpasset maling? Ikke ta det i veien. Velg en god seriøs farge og la fabrikken bruke den. Denne malingen må være tøff og motstandsdyktig mot skrubbing, så fabrikkens sprøytemonster er din beste innsats.

Å avgjøre om skap for ditt nye kjøkken er en av de vanskeligste og mest subtilt komplekse oppgaver av hjemmetablering. Det er mange forskjellige ting å vurdere og velge, og så snart du har en festet, sprer en annen opp.

Andre artikkelen

Slik leser du en arkitekts skalaheiser
Hvordan male hjemmeutvendig
Hvordan å designe countertop arbeidsområdet
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Slik festes bølgepappet
Slik fjerner du teppeunderlag fra en tregulv
Kan jeg legge klimaanlegg til min propanovnen?
Informasjon om murstein murverk
Hvordan finne pokker bak en flismur
Hvordan bygge Cedar Closets
Typer av ekspansive jordarter
Slik installerer du teppeblokker
Slik setter du peis i en vedovn
Hvordan installere en mørtel seng for en flis dusj gulv
Hvordan tegne et nytt bad
Hvordan bygge dummy skap skuffer
Hvordan dekke Knotty Pine
Hvordan måle og kutte støping
Hvordan å varme gulvet
Instruksjoner for installasjon av takventil