Hvordan installere Wood Crown Molding

Hvordan installere Wood Crown Molding 

Innvendig hjørne

1.

Sett sammensatt miter så opp slik at du skjærer høyre side inne i hjørnet ved å flytte sammensatt miter sagbordet til 31,62 grader til høyre side. Det er et utsparingspunkt på de fleste gipsager for denne vinkelen.

2.

Kant den sammensatte gipssagen i en 45 graders vinkel slik at sagpartiet spenner til venstre, som skaper en innvendig skråkant. Legg kronen til gjerdet slik at ansiktet er oppe og kanten er tett mot gjerdet av saga. Flytt kronen støping til høyre kant, og kut kronen molding, spesielt oppmerksom på hvor du plasserer hånden din mens du holder støping for å unngå skade.

3.

Klatre opp din stige stige, og måle fra høyre side lengden av veggen du installerer kronen molding på. Denne måling er referert til som din 'lange' måling, refererer til måling hvor støpingen sitter på veggen fra kant til kant og er alltid den nederste kanten på innvendige hjørner.

4.

Flytt den sammensatte mitsagen fra 31,62 grader på høyre side til 31,62 grader på venstre side av sagbordet. Tilføy saggruppen selv 45 grader til høyre eller lås såposisjonene for å lage en innvendig skråkant på venstre side.

5.

Overfør målingen i trinn 3 til kronen støping, måling fra punktet på høyre side klippe og markere på bunnen av støpningen med en blyant. Gjør kutten særlig oppmerksom på sikkerheten.

6. Klipp en rett innvendig skråkant på høyre side av et nytt stykke kroneforming. Klipp en innvendig vinkel på venstre side på ca 12 tommer til venstre på samme stykke som et malestykke.

Sett inn kroneformingen mellom taket og veggen , feste støpepinnen med en brad spikerpistol midt på støpningen. La endene løs.

8.

Ta mallstykket fra trinn 7, og juster høyre og venstre side slik at alle konturene til kronformingen passer. Spiker endene du forlot løs på plass. Gjenta denne prosessen for alle innvendige hjørnekroneforming.

Utvendige hjørner

1.

Sett sammensatt forsterkersag til 31,62 grader på venstre side av sagen bord til høyre utenfor hjørnet. Stikk sågepartiet 45 grader til høyre. Sett kronen støping mot gjerdet og hele veien til høyre side av støpningen. Lag kuttet, vær spesielt oppmerksom på hvor du legger hendene dine.

2.

Plasser sammensatt forsterkersag til 31,62 grader på høyre side av sagbordet for en venstre utenfor hjørnet. Stikk sågepartiet 45 grader til venstre. Sett kronen støping mot gjerdet og hele veien til venstre side av kronen molding. Lag kuttet, vær spesielt oppmerksom på hvor du legger hendene dine.

3.

Mål veggen du installerer kronformen på. Sannsynligvis går du fra et innvendig hjørne til et utvendig hjørne. Husk at bunnen av et utvendig hjørne er kort måling. 'Kort' refererer til bunnen av kronformingen på et utvendig hjørne. Bunnen er alltid den korte måling på utvendige hjørner, så måle fra lang til kort.

4.

Klipp støpningen til et innvendig hjørne med trinnene i avsnitt 1. Mål fra denne kuttet langs bunnen av kronen molding og lage et merke. Klipp utsiden av hjørnemålet på kronformen ved å bruke de utvendige hjørneinstruksjonene ovenfor.

5.

Trim et rett utenfor hjørnet på høyre side av stykket nytt kroneforming. Klipp en venstre hjørnekant rundt om lag 12 inches fra kuttet du nettopp har laget, som vil fungere som mallstykket.

Legg kronen støping mellom veggen og tak. Skyv det innvendige hjørnet inn i den andre innsiden av hjørnet. Fest kronformen i midten av stykket med en brad spikpistol. Juster innsiden ender ved å vri dem til de rager opp, og spik dem. Rør opp deg utenfor hjørnet med mallstykkene dine. Bruk tre lim når du trykker på de utvendige hjørnebitene sammen.

7.

Bruk trefyller til å fylle spikhodet hullene. Bruk fingeren til å påfylle fyllmaterialet.

Tips og advarsler

 • Ved hjelp av mallstykkene sparer du tid, og støpingen din vil alltid se perfekt ut. < / li>
 • Du må kanskje justere skråningen litt fordi veggene er sjelden firkantede.
 • For noen stykker som ikke er lange nok til å gå hele lengden av veggen, bruk en 22 1/2 -vinkelvinkel på skrådet i stedet for en 45 graders vinkel. Sett også vinkelen på sagbordet til 0 grader.
 • Bruk alltid øyevern når du kutter med elektroverktøy.
 • Disse verktøyene er ikke leker; Du må respektere dem for å unngå skade. Misbruk kan forårsake alvorlig skade.
 • Kronformingsinstallasjon kan virke som en skremmende oppgave, men med de riktige verktøyene og instruksjonene kan dette være et enkelt prosjekt som gir sjarm og eleganse til ethvert rom. Crown molding stiler varierer og valgene er enorme, men tre krone molding er fortsatt et av de mest fantastiske valgene tilgjengelig. De gamle metodene for å installere treskroneforming er en prosess som kalles coping som krever mye ekstra ferdighet og tålmodighet. Metoden som brukes her er mye enklere og mindre tidkrevende.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
  Slik tegner du et badrom med dusj
  Slik installerer du granittfliser på et bad gulv
  Hvordan installere Patio Door Rollers
  Kitchen Remodeling Ideas
  Verktøy for å kutte flis
  Slik blander du Badekranet Farger
  Ulemperne av sponplater
  Slik installerer du en sokkel og skjul rørene
  Slik borer du et hull i en metallplate
  Hva slags forsikring trenger jeg å utgrave min grunn?
  Slik fjerner du grout med et zip-verktøy
  Slik installerer du en sokkel over en flisegulv
  Mohawk Hardwood Flooring Installasjon
  Angle Iron Types
  Installere en peisblåsere
  Hvordan sette opp Wallboard på taket
  Plast Lim Typer
  Slik legger du fliser i et hus
  Cabin Builders i Minnesota