Hvordan bygge Garden Shed Foundations

Hvordan bygge Garden Shed Foundations 

1.

Gå til en boligforbedringsbutikk eller en maskinvarebutikk, og velg betongen som passer for ditt prosjekt. Rådfør deg med emballasjen for å finne ut hvor mye område en pakke med den typen betong vil fylle, da dette vil variere. Du trenger nok betong til å helle og fylle en standardplate som er 6 x 6 fot og 4 tommer tykk. Sørg for at området der du har til hensikt å ha hageskallet ditt, er jevnt og fritt for rusk, planter. og gress. Du vil hente platen på stedet.

3. Bruk mindre kvalitet biter av 2 til 4 tømmer for å montere betongstøtrammen. Legg kortsiden av en av de 6 fotbrettene en fot inn fra enden av en av de 8 fots brettene og klem disse to brettene sammen. Spik disse brettene sammen ved å hamre en linje med tre til fire negler gjennom flaten på lengre brettet inn i kanten av kortere brettet. Fest den andre kortere brettet en fot inn fra den andre enden av den vedlagte 8-fots brettet på samme måte. Still opp gjenværende lengre brett med de frie ender av de kortere brettene slik at den er perfekt sentrert. Klem dette kortet på plass og bruk et målebånd for å sikre at hvert kortbrett er en fot inn fra den respektive enden. Spik dette siste brettet på plass. Mål rammen for å sjekke at den er en perfekt 6-til-6-fots firkant.

4.

Monter tre tre-til-2-tommers trepenner mot hver side av rammen ved å hamre dem halvveis i bakken. Hver pinne skal være ca 2 meter fra hverandre. Klipp av toppen av hver pinne med en hacksaw slik at de er alle sammen med toppen av rammen.

Grav en grøft langs hver innerside av rammen som er 4 tommer dypt og omtrent like bred som skovlens spade. Dette vil gjøre grunnlaget sterkere, fordi det blir tyngre på kantene. Sprøyt jorda inne i rammen med en hageslange og tamp den ned med en lang håndtert tamp for å gjøre overflaten jevnt nivå.

Siden små flekker av våt Betong kan splash opp og brenne bar hud, sørg for at du er kledd i lange ermer, lange bukser og sko som helt dekker føttene dine. Bruk også arbeidshansker og vernebriller.

7.

Hell alt betonget i en trillebør som du kan bevege deg lett. Overfør trillebåren til området nær betonghellrammen. Pass på at leppe av trillebølgen henger over rammen. Løft hjulnavets bakhjul slik at de fremre spissene og betongen haller inn i rammen. Fyll betonghellrammen med et jevnt 1-tommers lag av betong. Nivell forsiktig betongen med skovlen din. Finn det omtrentlige midten av rammen og sett en 5-fots lang armeringsstang oppe på den våte betongen. Linj innersiden av rammen, ca. 2 tommer fra hver side, med # 3 rebar. Bøy rebar forsiktig rundt i hjørnene og overlappe forsterkningsstangen med spjeldet hvor de krysser, og fest dem sammen med slips.

8. Legg resten av betongen i rammen slik at hellerammen fylles nesten til toppen. Gå rundt utsiden av rammen og trykk hver side tre til fire ganger med en hammer for å bryte opp noen lommer og sett betongen.

9.

Dra en utjevningsskive langs toppen av rammen; arbeid det frem og tilbake i en se-sag-bevegelse for å gjøre overflaten til og med. Med brede, sveipende bevegelser, glatt overflaten av platen med en gummiflate. Herd betongen i en halv time, og deretter jevne overflaten igjen på samme måte. Herd betongen i en annen halv time og deretter glatt overflaten en gang til. La betongplaten sitte i flere timer, til all overflatenes fukt fordampes.

10. Når overflaten har tørket, kjør forsiktig det glatte ansiktet av en metalltråle over det å forme og glatte det til din tilfredshet. Herd betongplaten i to til tre dager, spray den lett hver dag med en hageslange for å opprettholde en jevn kur. Etter at fundamentet er helt tørt, fjern hellestammen.

Hvis du ønsker å bygge et hagehus for potting eller oppbevaring i hagen din, kan du oppdage at en profesjonell entreprenør vil belaste deg mye penger for å utføre enkle oppgaver som å forberede en betongplate og montere en modulær shed kit. Dette er prosesser som du enkelt kan fullføre som et enkelt helgprosjekt. De første trinnene for å ha din egen hage skjul er å rydde området, bygge en grunnform og helle en betongplate.

Andre artikkelen

Tips for å trekke en elektrisk ledning
Wood Floor Ideas
Takfelt Typer
Skjære forhåndsformede benkeplater
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
DIY Tool Bucket Organizer
Hvordan isolere en kjeller Joist
Slik beregner du nødvendig isolasjon
Slik Remodel Kitchen Cabinetry
Hvordan å designe en inngangsdør veranda
Slik leser du en stålregulator
Peis Mantel Ideer til hjørnet
Hvordan å tegne fliser kantene
Slik legger du flytende laminatgulv
Pelletskamin Vs. Vedovn Kostnad og effektivitet
Slik legger du etasje på betong
Slik fjerner du porselenfliser fra gips
Hvordan installere Baderom Vinyl Gulv
DIY Wood Bar Top Counter Construction
Slik installerer du Bentley Carpet