Hvordan avgjøre om du skal kjøpe betongteller

Hvordan avgjøre om du skal kjøpe betongteller 

1.

Bestem hvor mye penger du er villig til å bruke før du bestiller betongplater. Forfabrikkede, fabrikkfabrikerte benkeplater kan koste mindre enn betongplater fordi de ikke er individuelt tilpasset og håndlaget . Den høyere prisen på betongplater er imidlertid verdt for mange forbrukere fordi de ofte ikke trenger erstatning.

2.

Vurder hvor viktig et unikt, personlig design er for deg. Erfarne håndverkere konstruerer de fleste betongbenkene for hånd og i henhold til de forespurte spesifikasjonene. Dette gjør utseendet til elementene unikt tilpasset eierens preferanser, og fra begynnelsen kan det gjøres mer allsidighet i design.

3. Bestem om du kan leve med synlige mangler på benkeplater. Sprekker er nesten uunngåelige i betongbenke, selv om riktige forebyggende tiltak, som for eksempel korrekt forsterkning, kan bidra til å minimere eller unngå dem.

4.

Beregn tid du kan vente på at benkeplater skal installeres og hvor mye innsats du vil ha for å skaffe dem. Betong benkeplater er dårlig egnet for gjør-det-selv eller umiddelbare prosjekter fordi de vanligvis gjøres til ordre og ikke produseres i standardvarianter . Installasjon krever tilstrekkelig transportmiddel for ferdigproduktet og et team som kan håndtere tung vekt.

Tips og advarsler

 • Velg en kompetent entreprenør med en utmerket rykte hvis du til slutt bestemmer deg for å få betong benkeplater fordi ikke bare noen kan lage og installere dem riktig. Forbrukerne må sørge for at den valgte entreprenøren har inngående kunnskap om ulike typer betongblanding, strategier for å motvirke sprekker og hvordan man skal tette betongelementer.
 • Sement er en viktig ingrediens i blandingen som brukes til å bygge betongbenkeplater, som noen ganger feilaktig kalles sementbenkeplater. Ekstremt hardt og slitesterkt, gir slike overflater en langvarig, særegen aksent for ethvert miljø. Likevel er det visse boligeiere som er usikre på om de bør velge betongplater på grunn av kostnadene og innsatsen som kreves.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Trimmer
  Hvordan bygge en undergulv på en betongplate
  Slik installerer du Engineered Flooring på en plate
  Slik installerer du en vinstativ
  Slik festes Sheetrock til Gips
  Slik fjerner du en keramisk flisegulv på en kryssfinerbacker
  Hvordan lage en betong counter top
  Slik installerer du Stucco Mesh
  DIY: Engineered Hardwood Floors
  Veggbyggingsinstruksjoner
  Hvordan installerer jeg en ny renner på et mobilt hjem?
  Hvordan Crimp Pex Tubing
  Hva er hensikten med en japansk pagoda?
  Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
  Slik legger du flytende gulvbord
  Slik bruker du epoksy for å reparere Corian
  Hvordan grout rundt Oak Edge Trim for Tile countertops
  DIY Bar Countertop
  Kitchen Island Bar Ideas
  Slik legger du til en vindusplass til et hus