Tak blinkende alternativer

Tak blinkende alternativer  Blinkende er materiale som er plassert på taket, over døråpninger og andre steder for å forhindre at vann siver inn i huset. Blinking er tilgjengelig i kobber, blybelagt kobber, aluminium og galvanisert stål. Gummi og syntetisk blinking brukes også.

Basisblinking er installert rundt objekter som stikker ut av taket, for eksempel rør eller skorsteiner. Takkanten blinker er lange, L-formede metallstrimler som passer under det siste løpet av helvetesild for å lede vannet av takkanten. Stikket blinker legges ofte under hver gang i helvetesild.

Metall blinkende

Hvor som helst ditt tak har en felles eller vinkel, det trenger blinking for å lede regnet ned og ut av taket. Kobber og galvanisert stål er tradisjonelle blinkende materialer med lang brukstid. Kobber brukes til trangt blinking. Takkanten blinker i aluminium, galvanisert stål eller kobber settes inn under bunnlengden og strekker seg forbi takets kant. Dette blinker er viktig fordi vannets klebende natur får det til å nøle på takkanten og løpe under helvedesildene, noe som igjen forårsaker treet under å rote. Kantblinking forhindrer fuktighet i å komme seg i treet.

Peis blinker

Et område som er utsatt for lekkasjer, er rundt skorsteinene dine. Krysset mellom forskjellige materialer - murstein eller metall og tre - skaper åpninger der vann kan sive gjennom og forårsake skade.

Området der skorsteinen kommer opp gjennom taket, krever at basen blinker hele veien rundt. Dette er ofte kobber eller aluminium og skal strekke minst fire tommer oppe på siden av skorsteinen og fire tommer langs taket fra skorsteinen.

Teller blinker dekker basen blinker og går inn i mursteinen for ytterligere beskyttelse. Dette forhindrer at fuktighet siver inn bak basen blinker. Den siste delen av skorsteinen som må blinke festet er skorsteinskronen. Blinkende og tetningsmiddel her forhindrer fuktighet i å komme inn mellom skorsteinen og røykrøret innvendig.

Gummi blinking

Alt som stikker opp av taket ditt, er en potensiell åpning for vannskade. Rørene og mastene til parabolantenner og ventilasjonsrør på taket må alle blinkes og forsegles.

Gummi blinking er tilgjengelig for å dekke rør i forskjellige størrelser. Den blinkende passer rundt røret som et støvel og er forseglet med et epoksydforseglingsmiddel.

Andre artikkelen

Hvordan finne ledige boliger til salgs i San Diego
Slik kanter du granittfliseregner
Slik installerer du en vedovnskombinasjon
Hvordan remodel baderom
Hvordan male en keramisk flismur i et bad
Slik sikrer du arkskumisolering
Hjemmelaget Rip gjerde
Slik fjerner du Old Tile Cement
Hvordan å pusse over trepanel
Slik fjerner du et badskap
Slik festes Sheetrock til Gips
Rotary Hand Tools
Slik installerer du vinylfliser over et betonggulv
Green Flooring Ideas
Slik fjerner du en lagbolt fra betong
Slik installerer du Harmonics Laminatgulv
Hva er involvert i å bytte ut kjøkkenskap?
Hvordan finne lave punkter i en betong kjeller gulv
Asfaltmalingsideer
Hvor høy skal groutlinjen være på gulvflis?