Surface Mix Torch Tips

Surface Mix Torch Tips  Surface mix tips er satt inn i enden av gass lommelykter og brukes til en rekke glass arbeider applikasjoner. Disse tipsene kommer i tre grunnleggende størrelser og byttes på fakkelen avhengig av detaljene i arbeidet som glassarbeideren må utføre. Oksygen blandes med brennstoffet for å gi glassarbeideren konsistente og glatte flammer. Glassarbeidere kan kontrollere flammens høyde ved å vri enden av overflateblandingsbrennstoffspissen.

0,24 Diameter

Flisepipen på 0,24 diameter er ideell for detaljert arbeid på glass. Tippen skaper en liten og konsentrert flamme som enkelt styres og manipuleres. Den lille flammen gjør at glassarbeideren kan fokusere på et bestemt sted uten å måtte bekymre seg for overoppheting andre områder av glasset. De syv oksygenhullene i dette overflatemiksepunktet gir en konstant strøm av oksygen for å blande med drivstoffet. Denne konsistente blandingen resulterer i en jevn flytende flamme.

0,32 Diameter

Den allsidige overflatemiksfakkelspissen er 0.32 diameterspissen. Dette tipset gir en middels stor flamme som generelt er for stor til ekstremt detaljert glassarbeid. Imidlertid er denne flammestørrelsen god for en rekke andre oppgaver knyttet til glassarbeid, som for eksempel overforming og glassskjæring. Flammen blir tilført en konstant oksygenforsyning gjennom de syv hullene i overflatemiksespissen som er dedikert til oksygeninntak.

0.63 Diameter

Stort glassarbeid som ikke krever finess av små flammer, kan oppnås med overflateblandingsbrennstoffspissen som er 0,63 diametre. Denne brennstoffspissen gir den største flammen av overflaten, blander brennstofftipsene og flytter også mest oksygen og brennstoffet gjennom spissen. Med 29 oksygenhull og 16 brenselspor, opprettholdes denne store flammen og konstant uten hopp eller forstyrrelser i flammen. Dette gjør at glassarbeidere raskt kan rive ut et glassarbeidsprosjekt.

Andre artikkelen

Hvordan Dovetail en huslogg
Informasjon om å lage en betongblokkfond
Slik kalibrerer du testutstyr
Hvordan bruke Cedar helvetesild til Siding
Slik bytter du en sprukket murstein
Slik bruker du en våt flisekutter
Typer av grønne hjem
Hvordan erstatte ett stykke sidespor på et hus
Hjem Behandlinger for dårlig ånde
Slik kanter du granittfliseregner
Slik installerer du gulvfliser over gulvvarme
Hvordan bygge en Home Kickboxing Ring ut av tre
Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
Hvordan male over 1970-tallet Paneling
Slik installerer du Armstrong Linoleum
Slik installerer du en Epoxy Pebble Floor
Slik fliser over en flis peis
Hvordan kutte kurver på flis
Slik installerer du et flisegulv i et oppe bad
Slik installerer du Crown Molding som en Pro