Slik bytter du speilvendte skapduker

Slik bytter du speilvendte skapduker 

1.

Mål åpningen av skapet ditt. Dette betyr at du måler fra innsiden av trimfaget på den ene siden til det indre trimfaget på den andre siden. Mål deretter fra det innvendige trimfaget øverst til toppen av gulvflaten. Disse målingene representerer din faktiske åpningsstørrelse.

2.

Prime og lakk eller flekk og tett dørene dine på begge sider før du installerer dem. Bruk en kvalitet satin finish eller trim maling, en 3-tommers børste og en 4-tommers skum rulle. Valsen bidrar til å gjøre ferdigene raskere og børsten gir en mykere finish. La malingen eller flekken tørke helt før du installerer dørene. De fleste blir tørre i 24 timer.

3.

Fjern dine speilvendte dører ved å løfte dem inn og ut av parentesene. Det kan ta to personer å bære hver dør. Bruk en strømskrutrekker for å fjerne de resterende parentesene på toppen av åpningen og på gulvet.

4.

Installer den nye øvre braketten ved hjelp av maskinvaren som følger med braketten og en strømskrutrekker. Løft den nye bakdøren din (maskinvaren skal allerede være installert). Skyv rullene inn i sporet. Gjenta med inngangsdøren din.

5.

Sett bunnbraketten i midten av åpningen mellom de to dørene. Skru bunnbraketten i gulvet. Drill pilothull hvis du monterer på hardved.

Tips og advarsler

 • Dørene dine skal glide lett fra side til side.
 • Store, speilede skapdører var ikke i stil i 2010, så mange ønsker å erstatte dem. Det vanskeligste aspektet ved å erstatte glidende speilde dører er den faktiske vekten av speilene. Når dørene er borte, kan det være en hyggelig prosess å velge attraktive erstatningsdører til soverommet ditt. Mange nye design er tilgjengelige, og alle av dem er sannsynligvis mindre enn de speilede dørene, noe som gjør dem enklere å installere.

  Andre artikkelen

  DIY Door Trim
  Installasjonsinstruksjoner for en porselenvaskevaske
  Hvordan male MDF Wood
  Fordelene med trippelglass
  Hvordan bruke en brystmaskin
  Hvordan jobbe med Corian i hjemmearbeidet
  Hvordan bygger jeg Winter Sunrooms?
  Slik feilsøker du en Ryobi-router R165u
  Hvordan å refinfinere harwood gulv
  Sammenligningshardhet av bambusgulv til andre
  DIY: Prefab laminat benkeplate
  Slik fjerner du flis fra en murmur
  Hvordan ramme for Cement Steps
  Hvordan bygge garasje veggen skap
  Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
  Slik installerer du dørmontering
  Hvordan bygge en Gress Tennisbane
  Spray isolasjonstyper
  Hvordan bøye en plast laminat counter topp
  Hvordan Estimere Tile Flooring