Hvordan lage tre kjøkkenverktøy til bruk

Hvordan lage tre kjøkkenverktøy til bruk 

1.

Håndvask treverk før bruk. Under utskjæring og emballasje kan redskapet håndteres av flere personer. Ethvert nytt redskap kan ha bakterier eller bakterier på overflaten; Det er imidlertid spesielt viktig å skrubbe treet godt fordi det er porøst. Ifølge The Cooking Inn, av Pueblo West, Colorado, 1 til 2 ts. av blekemiddel kan tilsettes for hver kvart vann brukt som en ekstra forholdsregel. Ikke vask tresaker i oppvaskmaskin.

2.

Fjern redskaper fra vannet umiddelbart etter rengjøring. Hvis trebiter får lov til å suge, kan det oppstå sprekker. Håndkle tørker hvert stykke og la treet lufttørke over natten. Bruk et tørkestativ for å tillate jevn luftcirkulasjon til alle overflater.

3. Bruk mineralolje til redskapet med en myk klut. La det sitte over natten hvis det er mulig. Tørk av overflødig olje. Krydder overflaten med olje for å redusere farging og absorpsjon av lukt fra mat og forny kornets tre.

4.

Når det er nytt, krysse treverk ofte mellom bruk, spesielt hvis brukes med sure matvarer, som tomater. Som kjøkkenutstyr alder, er det vanligvis tilstrekkelig å olje dem noen måneder.

En tømmerredskap kan være et kokkens favorittverktøy. Skjeer, spatler, smaksskjeer og skinker er bare noen få av de tilgjengelige varianter. Tre redskaper ruster ikke, er lette, vær kule selv når de ligger på kanten av en varm panne , er milde på nonstick panner og kan bli arvestykker gått ned gjennom generasjoner. Treutstyr krever annen pleie enn plast eller rustfritt stål. Med riktig oppmerksomhet kan treverktøyene forbli vakre og sterke i mange år.

Andre artikkelen

Den beste måten å lydbevise et rom på
Skjære forhåndsformede benkeplater
Moderne Peis Design Ideer
Peis Mantel Ideer til hjørnet
Slik installerer du hjelpestenger på et toalett for funksjonshemmede
Epoxy Resin Safety
Lavpris kjeller Finishing Ideas
Ideer for Attic-konverteringer
Slik borer du et hull i en glassstein
Hvordan male Pine Paneling
Slik måler du Boltstørrelse og Bor Bit Størrelser
Grants for å bygge miljøvennlige hjem
Typer av husrammer
DIY produsert stein
DIY Dusjdør
Slik fliser du Mosaic Sheets
Hvordan Sand Oak Gulv
Slik beregner du vanntrykk i en rør
Under Counter Lighting Options
Slik slår du et lys som har en lyssensor