Hvordan lage et dekk for en skyvedørsdør

Hvordan lage et dekk for en skyvedørsdør 

1.

Les landskapsarkitektur og hjemmedesignbøker med bilder av dekk eller dekkplaner. Finn ut hvilken stil dekk skulle passe godt sammen med arkitekturen i hjemmet eller bygningen. Velg rene linjer som ikke trekker oppmerksomhet til selve dekket. Lag et design som passer med arkitekturen din mot å stå ut. Utform et dekk som ser ut som om det alltid har vært på plass versus lagt til senere.

2. Bruk et skissemønster for å tegne skyvedørområdet i ditt hjem fra flere vinkler. Mål den faktiske plassen du vil tillate dekkene ved hjelp av et målebånd eller målestokk. La rom i gårdsplassen manøvrere rundt dekk. Design dekkene som skal bygges et par meter fra bakken, slik at du kan rense dekk med vannslange og tillate drenering. Unngå å bygge dekkene bare noen få inches fra bakken, hvis det er mulig, siden blader og rusk kan bygge opp under dekk.

p> Bestem aktiviteter du vil ha på dekkområdet. Tillat plass til grilling, sitte, lese eller plassere utemøbler med en paraply. Forstå hvordan du vil at trafikkflyten skal bevege seg fra skyvedøren til trinn som fører av dekk. være jevn med skyvedørsterskelen eller noen få inches under den.

4.

Design dekk som skal bygges av saltbehandlede tømmerplanker 2 ved 6 tommer. Ke notater om lagring du vil ha på dekk. Bygg eller kjøp benker med lokk som tjener som seter som kan holde plastlegetøy eller sportsutstyr, for eksempel. Konstruer benker og lagring fra dekkmateriale eller eksteriørkryssfiner farget for å matche dekk. Utform en vegg enhet som kan holde grillutstyr eller medieutstyr utført når du underholder.

5.

Gjennomgå prøver av tre og prøver av trefargeprodukter. Bruk fargen på flekken som ser best ut på utsiden av ditt hjem. Kjøp tømmer i eik, seder eller noe saltbehandlet trevirke som er anbefalt for lokalet ditt, ved hjelp av hjemmeforbedringsbutikker. Kjøp oppskalere materialer, siden en dekk bør legge til markedsverdi til ditt hjem.

Tips og advarsler

 • Se på andre dekk i ditt nabolag, om mulig. Spør venner og naboer hva de ville gjøre annerledes hvis de bygget en ny dekk. For eksempel, spør om de ville bruke en annen type tre- eller fargeprodukt.
 • Bruk hengsler av høy kvalitet på en dekkport for å forhindre sagging over tid. Fest alle komponenter ved hjelp av negler og skruer av rustfritt stål for å forhindre rustmerker.
 • Fest alltid en paraply, bord eller møbler på dekk eller legg vekten til å holde dem nede. Du vil ikke at gjenstandene faller inn i skyvedørets dør under vindstorm eller blåses bort fra eiendommen.
 • Hvis du legger til dekk til et annet historieområde, må du alltid følge lokale byggekoder for bolting dekk til husrammer. Et dekk kan lett falle hvis du bare bruker negler og skruer uten tilstrekkelig grunnleggende støtte fra bakkenivå. Mange dekk har topplet fra andre eller tredje etasje av boligbygg på grunn av at de ikke er ordentlig festet med bolter og maskinvare utpekt av byggekoder.
 • Et dekk utenfor en skyvedør er et godt sted å slappe av, lage mat ute eller holde familie sammenkomster. Et dekk av tre er oftest et bedre valg enn en betong gårdsplass, siden treet ikke beholder solens varme på måten som betong gjør. Et godt designet dekk kan inneholde benker, bord og oppbevaring innebygd i gulvområdet eller langs sideleddene.

  Andre artikkelen

  Hvordan kjøpe et prefabrikkerte trehus
  Slik legger du til og rengjør fliser
  Slik installerer du en hevet bar til kjøkkenskap
  Slik installerer du Bruce Floors
  Slik installerer du en Keramisk Tile Dusj Stall
  Vinduebehandlinger for hjemmekino
  Brick Vs. Siding Cost
  Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative byggematerialer
  Hvordan bygge en bærbar stikkontakt
  Design av trebjelker
  Hvordan spole en luftslange
  Hvordan bygger jeg et strandhus for å beskytte mot saltvann?
  Abatement Asbest fjerning
  Wolmanisert trebehandling
  Granitt benkeplater
  Slik legger du til blåst isolasjon
  Slik installerer du et kobberbaksett i et kjøkken
  Slik legger du 16-tommers flis
  Slik beregner du størrelsen på en stråle
  Informasjon om kjøkkenbordsplater