Hvordan installere laminat tregulv rundt en peis

Hvordan installere laminat tregulv rundt en peis 

Montering av laminat til trim

1.

Klipp en lang del av papp inn i den eksakte bredden av en laminatgulvplank. Legg kartongmalen ved siden av bunnen av peisen. Hold pappplanken på plass med en hånd, og bruk verktøykniven til å kutte av det overskytende pappet ved siden av mursteinen. Trim av en ekstra 5/16-tommers fra malen. Gulvbelegget kan ikke være stramt mot mursteinen.

2.

Legg kartongmalen på det nødvendige antall gulvplanker som vil fullføre installasjonen til peisen. Spor mønsteret på malen på plankens overflate.

3. Bruk en båndsag eller stikksag til å kutte mønsteret ut av gulvplankene. Bare kutt kanten som går ved siden av peisen. Fest hver del av gulv på plass.

4.

Mål lengden på bunnen av peisen. Marker den samme måling på en del av grunnstøping og kutt den til riktig lengde.

5.

Påfør en tynn vulst av byggemateriale på baksiden av grunnstøping og trykk på den er på plass slik at den nederste kanten dekker kanten av gulvbelegget, og den øvre kanten hviler mot bunnen av peisen.

6.

Fukt en lister med maling tynnere til tørk av eventuell konstruksjonslim som kan løsne ut bak støpingen når du trykker den på plass mot gulvet og peisen.

Underkutting

1.

Monter et murblad på akselen på 4-tommers grinder. Det er en låsemutter i midten av slipeskiven. Bruk en skiftenøkkel for å løsne låsemøtrikken. Fjern mutteren og metallflensen som holder bladet vekkende. Plasser murbladet på den gjengede akselen; Bytt ut flensen og deretter låsemutteren.

2.

Plasser en skrapdel av laminat rett ved siden av peisen. Kjør en blyant over toppen av planken og på mursteinen. Dette er høyden som mursteinen må kuttes ut for å skyve gulvet under peisen.

3.

Skjær mursteinen over grensen som du spores på en dybde på ikke mer enn 1/2 tommer. Fortsett å lage kutt i murstein fra linjen ned til gulvet.

Tips og advarsler

 • Legg gulvene dine ved siden av peisen først. Det er lettere å trene ut fra peisen enn det er å jobbe for det hvis du skal undertekke mursteinen.
 • Bruk vernebriller og en støvmaske når du klipper mursteinene for å unngå å skade øynene dine eller puste mørtel støv.
 • Laminatgulv er som en hvilken som helst gulvinstallasjon. Den nye gulvet må kuttes for å passe rundt eksisterende døråpninger, vegger og peiser. Det er to grunnleggende metoder for å kutte laminat for å passe til en peis. En metode er å kutte materialet for å gå rundt peisen, og den andre er å kutte peisen slik at kanten av laminatet vil gå under peisen. Den første metoden vil skape et trimmet utseende, og det andre vil gi et sømløst utseende til installasjonen.

  Andre artikkelen

  Ulemper med å legge følt papir over hele taket
  Wall Anchor Instruksjoner
  Hvordan virker et strålende varmesystem?
  Typer av Siding Shingles
  Gjennomsnittlig dusjhodeflow
  Hvordan bygge en Pueblo indisk Mud House
  Slik installerer du en dørhåndtak
  Slik installerer du Vinyl Siding på en vinkel mot taket
  Hvordan male Bad Formica
  Slik installerer du Accuride skuffesklier
  Slik installerer du korrugerte metalltak i tak
  Betydningen av herding av betong
  Hvordan bygge en kjøttrøyker med en 50 gallon trommel
  Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
  Slik beregner du avkastningsrenten på solvarme
  Hvordan Bytte Kjøkken Skap Til Skuffer
  Hvordan bygge en undergulv på en betongplate
  Hva er Low Slope Roofing?
  Hvordan kutte en granitt counter
  Slik kjører du en flisesag