Hvordan bygge på konkrete sirkulære brygger

Hvordan bygge på konkrete sirkulære brygger 

1.

Grav ned i bakken der du vil plassere bryggene til du kommer under frostlinjen. Her skal jorda virke uforstyrret og solid.

2.

Legg bygningsmaskinens rør i hullet. Bruk Stabila-plattformen for å sikre at røret er i nivå. det er ikke et nivå vil ikke være en god støtte for noen type bygning.

3.

Bland betongen med vannet og blanderen. Dette vil gi frisk betong, som er lettere å arbeide med enn betong som er i ferd med å tørke. Følg instruksjonene på betongpakken for å sikre at du bruker riktig mengde vann til blandingen. Hver type betong har litt forskjellige retninger, så vær sikker på å sjekke hver gang du bruker betongen.

4. Legg forsiktig i betongen i builderens rør, og gjør det på nivå med toppen av røret. Bruk Stabila-tallerkenivået til å kontrollere at det har vært nivå. Fyll resten av hullet med smuss igjen fra å grave hullet. Hvis fasetter eller andre gjenstander må plasseres på toppen av bryggen, er det på tide å gjøre det slik at betongen holder elementet.

5.

Tillat bryggen å helbrede helt før du bygger eller plasserer noe på bryggen. Lengden på tid som trengs for å kurere bryggen, varierer sterkt av typen betong som brukes og været. Pass på å sjekke pakken i riktig tid før du plasserer noe på bryggen.

Tips og advarsler

 • Grave et hull for å finne dybde under frostnivået, og deretter legger du til høyden som er nødvendig for å fullføre prosjektet, gir deg et nøyaktig mål på hvor høy byggerenes rør skal være. Dette kan variere sterkt på klimaet og prosjektet, noe som gjør det umulig å foreslå en høyde .
 • Utendørs bygninger og tillegg, som dekk og terrasser eller til og med skur, må ha en solid base. Mens noen mener at de kan bruke betong som er hellet i et hull eller til og med blikkbinder, er den sikreste måten å lage konkrete sirkulære brygger for å støtte konstruksjonen. Med de rette verktøyene og litt innsats kan du bygge et solid fundament for utbygging.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
  Hvordan reparere dørfiner
  DIY Dusjbase på betong
  Betongveggverktøy
  DIY Bygg et hjørne skap med en lat Susan
  Hva er betydningen av fotometri?
  Hvordan male et Powder Room
  DIY Isolerende et loft
  Hvordan Wallboard Tape
  DIY Betongform Utgivelse
  Island Countertop Ideas
  Takområde Måleverktøy
  Slik installerer du Press u0026 Stick Tile
  Baderom Vanity Cabinet Installasjonsinstruksjoner
  Caulk Gun-anvisninger
  Integrated Water Resources Management Strategies
  Hus Siding Verktøy
  Slik beregner du kvadratfot for gulv
  Instruksjoner for skufflister
  Forskjellen mellom en Gable Vent u0026 a Ridge Vent