Hvordan bygge et komposterings toalett

Hvordan bygge et komposterings toalett 

Toalettet

1.

Konstruer et toalett ved hjelp av treverket ditt. En god design er en enkel treboks som har en hengslet topp med et hull i midten. Boksen må være omtrent høyden på et vanlig toalett (mellom 14 og 16 tommer), og solid nok til å holde en persons vekt.

2.

Monter toalettsetet Bruk hengslene over hullet med 5-gallons bøtte rett under, som vil være beholderen for avfallet ditt. Pass på at toppen av boksen løfter seg opp så langt at du kan fjerne bøylen med håndtaket.

<

Sett små beholdere med lyme og torvmos ved siden av toalettet med scoops inni for å kaste dem ut.

Kompostering

1.

Sett opp en av dine kompostere utenfor. Du kan kjøpe en stor plastkompost på de fleste maskinvareforretninger. Oppsett innebærer ganske enkelt å plassere dem i hagen din og feste dem til bakken med store plastskruer. være bunnløs, slik at poeten din kan løsne seg tilbake i bakken. Det vil stinke rundt komposten, så sørg for at den ikke er for nær din eller naboens hus.

2.

Hver gang du pokker i bøtte, dekker den fullt med en sunn scoop av torvmose. Stryk over en skje full av lyme på toppen. Dette vil bidra til å redusere lukt.

3. Når bøtte begynner å bli full, fjern den fra toalettet og dump innholdet i komposten. Slang ut innsiden av bøtte og dump vannet i komposteren. Lukk toppen av komposteren og legg skuffen tilbake på toalettet.

4.

Hold den andre komposteren til side. Når den første fylles opp, bytt til den andre. La den fulle sitte i seks måneder til et år for å la innholdet nedbrytes til smuss. Du kan bare spre smuss rundt verftet ditt når det er klart.

Tips og advarsler

 • Hvis du kan, må du prøve å kaste ute så mye som mulig. Det kan ikke bare lukte i bøtte, men vil også gjøre det raskere å fylle opp og være vanskeligere å bære ute når det er tid til å dumpe det.
 • Ikke sett opp en komposterings toalett hvis du bor i et tett bosatt område. Komposting toaletter er mest egnet til landlige eller skogkledde omgivelser. Hvis du trekker vann fra en brønn, sørg for at komposteren er borte og nedoverbakke fra brønnen.
 • En kompostering toalett er spesielt egnet for livet i skogen. Du trenger bare noen få ting og noen grunnleggende snekkerferdigheter, pluss nok plass i hagen din for å sette en komposter. Hvis du liker å føle deg i kontakt med poeten din, kan komposteringsrommet være for deg.

  Andre artikkelen

  Curb Ramp Krav
  Hvordan virker en klimakontroll?
  Hjemmelagde C-klemmer
  Kommersielle malingsverktøy
  Betong Gulv Finishing Alternativer
  Verdi av bygningsisolasjon
  Hvordan bygge en rotkjerne
  Hvordan kutte en granitt counter
  Hvordan kutte Vinyl Tile å passe
  Hvordan lage en betongforkle
  Slik rengjør du Resin Off Saw Blades
  Baseboard Trim Options
  Slik monterer du gulvplater
  Montering av taklys
  Kjøkken Oppsett Tips
  Slik bytter du en Wood Door Sill
  Carbonized Bamboo Flooring Vs. Konstruert bambus
  Hvordan å utvide en ramme for en utvendig dør
  Typer av Garage tak
  Ideer for koordinering av farger for interiørmaling av vegger