Hvordan bygge en Metal Roller

Hvordan bygge en Metal Roller 

1.

Mål på tvers av den ene enden av kryssfiner, fra hver side, med målebåndet. Lag et merke på treet med blyanten din på 15 tommer. Plasser fartsfeltet på enden av kryssfiner, legg den opp med ditt merke, og gjør et V-merke med bunnen av V som peker på 1-tommers mark på torget. Gjenta i motsatt ende. Bor gjennom kryssfiner på punktet til begge V-merkene.

2.

Vri en mutter på den ene enden av en stang slik at enden av stangen er flush med kanten av mutteren. Vri stangen over, skyv på en vaskemaskin og slett hele tråden gjennom et av hullene i kryssfiner. Skyv en vaskemaskin på toppen av stangen og vri på en mutter for å sikre stangen til kryssfiner. Ta tak i begge mutrene med en skiftenøkkel og vri for å låse stangen fast til kryssfiner. Gjenta med den andre stangen.

3.

Mål og merk den felle linjen ved et punkt i midten av linjen 1 tommers fra hver ende. Bor gjennom metallstangen på begge merkene.

4.

Rip opp pappkassen og trekk metallrullen fri. Hold rullen godt for å hindre at den rulles ut når bindingen frigjøres. Finn enden av bindingen, vri plasten og trekk den lange enden for å løsne bindingen fra rullen.

5. Legg på metallrullen mellom stengene på rullen . Skyv flatstangen gjennom den åpne midten av metallplaten. Skyv hullene i stangen over alle trådstenger og skyv den ned til bunnen slik at den holder rullen på plass. Vri en vingemutter på hver gjengestang. Ikke stram vingemutrene som det vil binde metallplaten og hindre at du trekker den ut for arbeid.

6.

Trekk enden av metallplaten slik at den kommer ut av rullens ansikt ned. Trekk ut bare så mye som du trenger for jobben ved hånden, pluss 12 tommer. Rull platen tilbake på rullen og vri vingemutrene ned tett for å sikre rullen og overlatt metall for transport.

Tips og advarsler

 • Arbeidshansker er absolutt nødvendige når du arbeider med metallplate.
 • Sikkerhetsbriller er nødvendig når du arbeider med elektroverktøy.
 • Arbeide med metalltrimme er en ferdighet som trener. Kutting og bøying av metall for å dekke vindu og dørkarmer når du sitter hjemme, tar også de riktige verktøyene. Et av de viktigste verktøyene du vil bruke er metallrullen. En vals holder metallrullen slik at du kan trekke ut hvor mye du trenger, måle det og kutte det uten å måtte håndtere en lang, rullet strimmelstrimmel. Disse verktøyene kan koste ganske mye, men med noen få materialer kan du lage din egen metallrull og fortsette jobben.

  Andre artikkelen

  Hvordan holde limt tregulv på plass
  Verktøy for fjerning av utvendig maling
  Slik installerer du fliser over tunge og groove gulv
  Typer av utvendig murstein
  Slik installerer du Bruce Floors
  Gulvstrimlingsprosedyrer
  Hvordan å endre en countertop farge
  Hvordan bygge en Pantry skap
  Hvordan bygge en enkel peis mantel
  Cabot Wood Stain Colors
  Slik installerer og reparerer Tile
  Hvordan lage en flyttbar skohylle i et skap
  Slik installerer du veggfliser i badekar
  Hvordan lage Cedar Helvetesild
  Tips om å installere kabinettkrok
  Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
  Kjennetegn ved Birch Plywood
  Tips om mortising en erstatning dør
  Slik Tile Around A Soaker Tub
  Hvordan bygge et skap rundt en vaskemaskin og tørketrommel i et bad