Hvordan bygge en 8 'X 4' dekk

Hvordan bygge en 8 'X 4' dekk 

Merk ut dekkplasseringen

1.

Marker på bakken et område på 8 fot ved 4 fot i ønsket dekkplassering. Du kan bruke markeringsmaling eller de mer konvensjonelle 1 x 2 tommers innsatsen og strengen (bruk 18 til 24 tommer lange innsatsen). Dette området markerer omkretsen for dekket.

Grav et hull 12 av 12 med 12 tommer i hvert hjørne for fotene, sørg for at hjørnene på 8- med 12 fotareal er i midten av hver plass. Bland ferdigblanding sement og hell i hvert hull. Etter at de har satt, plasser en pre-cast pier på midten av hver fot. Cementblanding kan brukes til å feste bryggen permanent til foten. Klipp 4 vertikale stolper med samme lengde (enten 4-i-4-tommers eller 4-i-6-tommer kan brukes) i ønsket høyde og passe inn i bryggene: bor 1/2 tommer hull i treet for å koble veden til pre-cast pier metal innlegg ankre, og sikre med 1/2 tommer med 5 tommers bolter. Monter to bøyler på hver fire sider i en 'kryss-cross' -mote for å styrke strukturen: bruk 2-by-6 tommers tømmer for bøylene og 1/2 tommer med 6 tommers bolter (bor gjennom begge 2-by- 6 tommers tømmer og vertikal stolpe, kobles sammen med bolten).

3.

Fest en stangkontakt til toppen av hver vertikal stolpe med 16d galvaniserte negler. Plasser kryssbjelker (kan være 4-by-6, 4-by-8 eller 4-by-10 inches bred) i kontaktene, en kryssbjelke foran på dekket og en på baksiden. Tverrbjelkene skal være parallelle med hverandre. Koble bjelkene til stikkontakter med 16 dails.

4.

Merk fra den ene enden av en kryssstråle hver 16 eller 24 tommer (avhengig av lokale koder) . Gjør det samme med den andre strålen. Plasser bjelkene på 16 eller 24 tommers markeringer slik at bjelkene står opp og er begge parallelle med hverandre og vinkelrett på de to kryssbjelkene. Koble hver bjelke i begge ender til tverrbjelker med metallbjelkeforbindelser og 1 1/2 tommers galvaniserte negler. Installer blokkering mellom bjelkene som kan kreves av kode. Legg fælgebjelker over de to bjelkeendene, med 16d negler.

5.

Legg dekkplankene på toppen av og 90 grader til bjelkene. Pass på at alle dekkbrettene er parallelle med hverandre, og er adskilt minst 1/8 tommer fra hverandre. Enden av ett dekkbrett og begynnelsen av det neste skal være sentrert over en bjelke. Forsikre deg om at dekkplatenes ende er forskjøvet, slik at de ikke stikker opp: Dette vil legge til estetikken, samt styrke dekk. Bruk to dekkskruer for å koble hvert dekkbrett til gløden under det.

< p> 6.

Monter ringene (hvis dekket er høyt ute av bakken) ved å koble 4-til-4-tommers innlegg vertikalt til hvert hjørne av dekk, og bolt dem til ytre bjelker. Ekstra 4 -4-poster må kanskje installeres midt i ytre bjelker, for ekstra støtte (eller for å overholde lokale koder). Klipp toppskinner til størrelse (vanligvis 2 til 6 tømmer) og koble til toppen av De vertikale stolpene med negler. Delreling bør også installeres så vel som annet tre, avhengig av din personlige design. Lakk eller flekk dekkene for å beskytte dem mot været.

Tips og Advarsler

  • Varmgalvaniserte negler (ca. 1 1/2 tommer) brukes vanligvis når du arbeider med metallbøyleforbindelser, og kjøpes i små eller store bokser.
  • Design ditt dekk først e startkonstruksjon.
  • Velg en type tre for å bygge dekk: Douglas gran, redwood og cedar er vanlige valg. Kontroller lokale koder for mulige begrensninger.
  • De vertikale innleggene som er koblet til fotene (enten 4-for-4 eller 4-for-6 tommer), bør være trykkbehandlet tre som forhindrer rotting fra jord til
  • Hvis ditt dekk er høyt ute av bakken, kontroller du lokale koder for det mulige behovet for større fotfester.
  • Blokkering er bare trebiter plassert mellom bjelkene for å stoppe En eventuell bøyning.
  • Feltskruer skal bare ha en god kvalitet, og være enten 2 1/2 eller 3 tommer lang.
  • Kontroller hver måling tre ganger før kutting. Dette kan spare både penger og tid.
  • Dekkbygging kan være ganske anstrengende arbeid. Hvis du forbereder deg før jobben ved å velge plassering, oppføring av materialer, valg av tresorter etc., bør prosessen ikke skape for mange hodepine. Det er også en glede å bygge, så vel som å beskrive, så vel som etterpå kunne si at du bygget ditt eget rekreasjonsområde.

    Andre artikkelen

    Hvordan remodel et 100 år gammelt hus
    DIY: Casement Windows
    Slik installerer du Board u0026 Batten
    Slik filtrerer du regnvann
    Problemer med injeksjon av celluloseisolasjon
    Kostnader for å installere en gasspeis
    Kobler to støpehuller
    Slik løser du betongtrapper
    Mannington Laminerte Tregulv Installasjon
    Slik installerer du gulvbelegg på en diagonal
    Hvordan lage en dusj pan
    Slik installerer Vinyl Gulv Over Betong
    Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
    Hvordan sette Wall Trim rundt en en-Piece Tub u0026 amp; Dusj
    Hvordan blir paletter gjort?
    Instruksjoner for hvordan å refinfinere tregulv
    Hvordan polske betong gangveier
    Hva er skumkjernerør?
    Hvordan sammenligne bærbare øvelser
    Tips om Remodeling et bad