Grønne gulvmaterialer

Grønne gulvmaterialer 

Bambus Vs. Tre

Bambus er et stort, raskt voksende gress og er en fornybar ressurs som årlig høstes selektivt. På grunn av sin raske vekst, brukes bambus til å lage gulv på to til tre år. Hardved som esle eller eik kan ta 20 eller flere år for å oppnå modenhet for høsting. Mange bambusleverandører bruker asiatbasert bambus, noe som krever mye transport og gjør det vanskeligere å kontrollere om materialet ble høstet bærekraftig.

Linoleum Vs. Vinyl

Linoleum er ikke vinyl. Mens vinylgulv er petroleumsbasert og kjemisk lastet, er linoleum naturlig og laget av linfrø og andre bærekraftige materialer. For å lage linoleum blir linolje behandlet av lin blandet med en rekke andre gjenvunnede materialer, inkludert bakkesag, pulverisert kork, furuharpiks, kalkstein, pigmenter og sink.

Linoleum er slitesterk (det varer fire til fem ganger så lenge som vinyl) og biologisk nedbrytbart. Men linoleum er dyrere enn vinyl, som begynner på rundt $4 per kvadratfot fra april 2010, sammenlignet med vinyl, som starter på rundt $2 per kvadratmeter.

Grønn tepper

Så nylig som i 2002 var de fleste tepper Ikke vurdert som grønt fordi mye av det inneholdt VOC og giftige materialer som avgasset inn i hjemmet ditt over tid. Siden 1992, da Carpet and Rug Institute utviklet Green Label matteprogrammet, har enkelte produsenter flyttet til lavemitterende tepper, tepper og puter. Noen nye tepper er også laget av resirkulerte materialer som brusflasker og andre tepperør.

Stone Vs. Fremstillet flis

Selv om stein er uutnyttelig, kan det ofte være lokalt hentet, og avhengig av type og bruk kan det vare i hjemmet ditt i århundrer - hvis ditt hjem varer så lenge. Dette gjør det til et levedyktig grønt gulvmateriale vs. produsert fliser. Men stein er tung, og transportkostnadene når det gjelder utslipp kan påvirke bærekraften. Det er særlig sant for ønskede steiner som kalkstein, granitt, skifer eller marmor. Siden stein vil trolig vare lenger enn andre gulvbelegg, blir miljøpåvirkningen av steinbrudd og transport det redusert over tid.

Gjenbruk av tre < / h2> I et eldre hjem, under teppe eller fliser, kan du finne tresulv som bare trenger sliping og flekker eller resealing. Bruk en VOC-flekk eller tetningsmasse når du behandler gulvene for å forsikre deg om at kjemikaliene ikke kommer fra gass. Ved å refinere istedet for å erstatte, reduserer du gjenoppbyggingsavfallet. Alternativt kan du finne resirkulert gulv på gjenvinningsbutikker for byggematerialer eller en gjenvinningsbutikk for bygg.

Andre valg inkluderer kjøp av tregulv sertifisert av Forest Stewardship Council, som bekrefter at veden var bærekraftig høstet i en forvaltet skog, og at materialet ikke er truet. Du kan også vurdere et konstruert gulv, med en tynn finér av ønsket tre festet til en plank laget av et raskt voksende tre. Grønne og bærekraftige gulvmaterialer er nå tilgjengelig om du vil ha linoleum, tre eller teppe. Men en av de beste måtene å grønne gulvene dine er ved å etterbehandle tregulv allerede i hjemmet ditt. Når det ikke er mulig, bør du vurdere materialer som er lavemitterende, lavt volatile organiske forbindelser (VOC), lokalt hentet (når det er mulig) eller bærekraftig høstet. Faktisk kan disse retningslinjene hjelpe deg med å vinne LEED-sertifiseringer.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en liten hytte
Verktøy for fjerning av utvendig maling
Håndverktøy Verktøy Sikkerhet
Slik Hang Barn Dørspor
Hvordan å henge en mantel peis
Slik remodeler du kjøkkenet i et gammelt hjem
Cultured Marble Vs. Granitt
Installasjonsinstruksjoner for Bellawood Hardwood Floors
Forskjell mellom låseskruer og skruer
Måter å varme med tre
Typer House Wrap
Hvordan kutte og installere Window Trim
Slik installerer du et toalett i et hjørne
Slik bruker du avsmalnende stifter
Hvordan lage min egen kjøkkenoppsett
Typer Keramiske Tile Installasjoner
Ideer for utendørs hjemme tillegg
Typer av stein for betong
Wood Backsplash Ideas
Homebuilder Grants