DIY Wood Bar Top Counter Construction

DIY Wood Bar Top Counter Construction 

Forfinert eller uferdig tre?

Før du velger det bestemte treet, bestem deg om du vil jobbe med uferdig tre, som du vil fullføre selv, eller hvis du foretrekker å begynne med ferdigførte materialer. Uferdig tre gir deg det bredest mulige materialvalget: den spesielle typen tre; countertop dybden; den spesifikke flekken og beskyttende overflaten; og plankbredden. Prefinished wood kommer i et bredt utvalg av typer og finish; du har vesentlig færre alternativer bare når det gjelder borddypedybde.

Vurder ressursene dine

Før du tar en avgjørelse om ferdigfinert eller uferdig tre, ta hensyn til forskjellene i de to prosessene. Med prefinished wood eliminerer du en rekke trinn som krever litt kompetanse og utstyr. På et tidspunkt i produksjonen av en uferdig tre benkeplate må du lage en sømløs jevn overflate, enten ved omfattende sliping eller, for et mer profesjonelt resultat, ved å flytte. Hvis du har trebearbeidingskompetanse og tilgang til en planer med tilstrekkelig breddekapasitet (sannsynligvis mellom 28-34 tommer), kan du nyte å starte fra bunnen av for å skape akkurat det resultatet du har i tankene. Hvis ikke, vil du sannsynligvis begynne med prefinished wood.

Typer av tre

Du kan bruke nesten alle slags tre til en benkeplate; Imidlertid vil noen skoger ha bedre seg over tid. Maple og eik motstå denting; uferdige lønn og eik kan bli prestained og deretter behandlet med en rekke finish som motstår flekker nesten også. Teak er et annet alternativ; det er tøft, har det veldig bra og har nok intern olje i den for å gjøre det unødvendig å etterfylle. Merk imidlertid at seigheten kommer til en pris: sagbladene dine vil ha det travelt.

Plankbredde

Plankbredde gjør stor forskjell i utseende av tre benkeplater. En benkeplate med smale planker har et mer formelt utseende, bredere planker tyder på en 'country kitchen' informalitet. Merk at smale planker legger forholdsmessig mer arbeid i prosessen: 1- tommers planker vil ta tre ganger mer lim-ledd enn 3-tommers planker, og vil ta lengre tid å klemme seg opp.

Slakterbloppsplater

Du kan bygge en slakterblokkstil toppen med lønn eller teak. Klipp av treverket ditt slik at plankbredden er lik den ønskede dybden på toppen. Hvis du vil ha en 1 1/2-tommers topp, kutt du plankene til den bredden. Dybden på plankene dine vil være deres bredde når de vendes sidelengs og monteres med sidekornene som vises. De fleste slagterblokker har to plankbredder (dvs. hva var opprinnelig plankdybder) på 3/4 tommer til 1 1/4 tommer. Tre som er montert på denne måten, motstår flekker bedre enn ansiktskorn.

To ting å unngå

Bygg din benkeplate, og installer den deretter. Ikke prøv å montere treplankene på tellerrammen (hvilke kabinetter kaller 'slaktkroppen'). Montering vil være vanskelig, og du kan ikke planlegge uferdig tre etter at du har installert det. br />
Unngå å bruke kryssfinér eller annet finert tre. Når benken bærer, kan du bare raffinere ned til ca. 1/2 dybden av det øverste lagslaget. Hvis skaden strekker seg forbi topplaget, kan du ikke reparere det. Du kan bygge en rekke attraktive bar-benkeplater med tre. Mens vann raskt vil plette og til slutt skade mest ubehandlede skogen, kan du beskytte overflaten på en rekke måter, og i motsetning til marmor, granitt, rustfritt stål og sink benkeplater, kan du refinansere det selv.

Andre artikkelen

Hvordan tørke Cherry Lumber
Hvordan Remodel Small Homes
Bruken av en luft meisel
Hvordan holde Vinyl Siding fra Falling Out
Hjemmeinnramming Metoder
Hvordan å varme gulvet
Slik blander du Badekranet Farger
Alternativer for en veranda Ceiling
Typer gulvsystemer
Hvordan kutte molding og trimme
Slik kutter og installerer Formica countertops
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Slik reparerer du rust på en luftkompressortank
Baderomskap og ideer
Hvordan henge en Plasma TV Metal Stud
PEX vs Kobber
Hva er hylle og støping?
Hvordan bruker jeg Visqueen?
Slik reface Peiser
Wood Burning Fireplace Ideas