Slik legger du til en ekstra kretsbryterboks

Slik legger du til en ekstra kretsbryterboks 

1.

Kontakt kodehåndhevelsen for å bekrefte at du har lov til å installere underpanelet. Planlegg en avtale for å få arbeidet ditt inspisert hvis du kan fortsette.

2.

Fjern en utkoblingsplate på siden av underpanelet som står overfor hovedpanelet. Fest ledningen som vil inneholde kabelen til underpanelet gjennom knockouthullet.

3.

Slå av strømmen ved hovedbryteren. Dette vil drepe all elektrisk strøm inn i hjemmet ditt. Fjern en knockoutplate i servicepanelet på siden som vender mot underpanelet. Koble ledningen til hovedpanelet gjennom denne knockouten.

4.

Monter underpanelet tett mot veggen. Avhengig av veggmaterialet kan det hende du må bore pilothull og bruke plugger for å feste skruene.

5.

Monter plastbøsninger på hver ende av røret for å beskytte kabler fra ledningens potensielt skarpe kanter.

6. Legg hver 6-målerledning gjennom ledningen, slik at kablene kan festes til de riktige bussene og løp langs kanten av panelene. Kablene bør bare ligge i nærheten av bussstengene der de er festet.

7.

Koble den grønne kabelen til bakken - den har grønne klemmer - i underpanelet . Koble den hvite kabelen til den nøytrale busslinjen - den har sølvklemmer. Koble de røde og sorte kablene til hver av de to terminaler på den varme busslinjen (hvor bryterne er klippet).

8. Kjør kretskablene fra de nye kretsene inn i Underpanelen og fest den hvite ledningen til den nøytrale bussen, den grønne ledningen til bakken. Fest den svarte ledningen til en 20-amp-bryter, og fest bryteren på plass i et spor på den varme busstangen.

9.

Installer 60-amp, 240- volt dobbeltpolet bryter i hovedpanelet. Avhengig av ledig plass, kan det hende du må flytte et par 120 volt-brytere til det nye underpanelet for å gi plass til 60-amp-bryteren. Sett de svarte og røde ledningene inn i baksiden av bryteren og fest den på plass. Koble den hvite ledningen fra underpanelet til den nøytrale busslinjen i hovedpanelet. Fest den grønne kabelen til hovedpanelets bakkebjelke eller til den nøytrale baren hvis det ikke finnes noe bakke.

10.

Fest delpaneldekselet, sørg for å fjerne knockout paneler som svarer til breakers. Gjenopprett strøm på hovedbryteren.

Tips og advarsler

 • Manglende inspeksjon av arbeidet ditt er ikke bare farlig, det kan har en negativ innvirkning på boligeiendomens forsikring hvis noe går galt.
 • Når du går tom for plass i ditt servicepanel, har du to alternativer: Lei en elektriker til å sette inn et større servicepanel, eller installer en underpanel selv - det vil si hvis lokale elektriske koder tillater deg å gjør jobben. Servicepaneler bør næres med en sunn respekt, men du kan bli overrasket (forhåpentligvis ikke sjokkert) ved hvor enkelt å legge til en underpanel kan være. Før du begynner, sjekk med lokal kodehåndhevelse for å sikre overholdelse. Det er ikke et vanskelig prosjekt, men å ha arbeidet ditt avvist av en inspektør er frustrerende.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage Porch-kolonner
  Tregulv vs. Produsert tregulv
  Tile Layout Design Ideas
  Slik installerer du laminatgulv rundt dørjambs
  Wood Siding Tools
  Hvordan isolere seg bak gips
  Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
  Hvordan legge til Wainscoting til skap dører
  Hvordan bygge en koselig hytte
  Hvordan bygge en kjøkkenøye u0026 amp; L-formet bar
  Laminatgulv og tunge pianoer
  Slik installerer du en forhåndsformet benkeplate
  Hvordan installere Lim Down Hardwood Floors
  Hvordan remodel en kjøkkenbordet
  Hvordan kutte Hardboard Siding
  DIY Engineered Flooring
  Metal Cutting Power Tools
  Slik installerer du en laminatgulv i det halve badet
  Hva er Post u0026 Beam Framing?
  DIY Shower Liner Installasjon