Hvordan lage et Handicap Friendly Home

Hvordan lage et Handicap Friendly Home 

Designe et Handicap Friendly House

1.

Rådfør deg med en entreprenør som spesialiserer seg på bygging av tilgjengelige boliger. Han vil kunne gi deg verdifullt råd og kunnskap som vil hjelpe deg med å designe eiendommen.

2.

Begynn med utsiden av eiendommen. Spesifiser hevde blomsterbed og grønnsakspatcher, ved hjelp av store rektangulære beholdere laget av tre. Sørg for at planter som er sådd i midten av beholderen, er tilgjengelige fra alle sider.

3.

ADA-standarder for tilgjengelig design angir at de indre dørene skal være minst 815 mm brede , med hvert rom som gir plass til komfortabelt å snu en rullestol (ca 78 x 60 tommer).

4.

Lag en rampe til inngangsdøren for å gi adgang til rullestol. Husk å redusere høyden på dørklokken for å plassere den innen rekkevidde, og installer belysning for å unngå ulykker i mørket. Handikappede Verden, i sin artikkel med tittelen 'Tilgjengelig hjemmepleie tips for uavhengighet', anbefaler også å spesifisere boligdøråpnere.

5.

Oppgi dusjer som kan huse rullestol og ikke krever trang tilgang. Noen dusjer har plass til å tillate de som sliter med mobilitet å sitte og slappe av mens de vasker. Design grabbar på noen vegger ved siden av badekaret for å gi støtte når du står opp.

6.

Reduser teller og skaphøyder i kjøkkenet slik at de i rullestoler får tilgang til vasken , apparater og arbeidsplasser. Tilpass skurvakter til alle kraner for å forhindre forbrenning. Sørg for at kjøkkenet lyser godt for å unngå ulykker.

7. Angi glattegulv der det er mulig, spesielt i våte områder som bad og kjøkken.

Mens nåværende bygningsreglement og lover dikterer at enhver ny bolig skal være lett å navigere for de som er funksjonshemmede eller funksjonshemmede, kan eldre eiendommer trenge noe renoveringsarbeid for å gjøre huset 'handikappvennlig'. Det er en rekke ting å vurdere når du designer et hus som vil være tilgjengelig for de som er deaktivert.

Andre artikkelen

Slik beregner du kvadratfot for gulv
Hvordan bygge et hus på en Pier Foundation
Hvordan å buff et tre etasje
Hvordan kutte omslag
Hva er de beste måtene å bli med Black Iron Pipe?
Hvordan remodel en Backsplash
Slik bytter du en blad i en sirkelsag
Hvordan bygge Closet Shelves u0026 Clothes Rods
Definisjon av Betong MPA
Slik borer du gjennom keramisk veggkledning
Curb Appeal Tips for Leietakere
Verktøyene for et arbeidstabell
Små baderomsreduserende ideer
Hvordan lage jordormsenger
Hvordan kante gulvfliser
Hvordan sette en tung øy på en flytende etasje
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Hvordan installerer jeg Mannington Flooring?
Design ideer for Remodeling Attics
Slik installerer du grunnleggende kjøkkenskap på et ujevnt gulv