Hvordan kan jeg flate min teller uten å fjerne vasken?

Hvordan kan jeg flate min teller uten å fjerne vasken? 

1.

Rengjør overflaten av telleren grundig med en pH-nøytral rengjøringsmiddel. Bruk en svamp for å fjerne eventuelle lette smussavsetninger, men bytt til en skrubbe for inntrengt smuss eller rusk. Skyll telleren med vann og la den tørke helt.

2.

Slå av vannforsyningen til vasken ved å slå avstengningsventilene mot klokken til den er lukket. Kontroller at du har slått av vannet helt ved å slå på kranen og løpe vannet i ca to minutter til det gjenværende vannet i vaskenes rør tømmes.

3.

Fjern caulking mellom vasken og benkeplaten ved hjelp av en verktøykniv for å kutte caulkingen i små strimler og deretter peeling den bort for hånd eller med en flatt skrutrekker. Fjern eventuelle skruer under disken som holder vasken på plass med en Phillips-skrutrekker.

4.

Bruk en sperre for å heve kantene på vasken litt over telleroverflaten , Slip små treskjær om 1 / 8- til 1/4-tommers tykk, avhengig av tykkelsen på flisene, og 2 tommer i lengden under kantene på vasken for å holde den i hevet stilling. Legg en shim om hver 6 tommer rundt bunnen av vasken. Shims må være høyere enn flisene du planlegger å installere.

5.

Legg overflaten av telleren med 120-grit sandpapir til du har dekket telleren med lyse riper Den ripete overflaten vil skape et bedre bindemiljø for tinsettmørtellimen. Tørk slipeslangen fra overflaten med en fuktig klut.

6.

Mål bredden på delen av kantet flis som du har tenkt å plassere på disken som vil sitte på tellerens topp. Legg til flisestørrelsesstørrelsen til målingen, merk deretter en linje med kritt langs front- og sidekantene til telleren i den kombinerte avstanden for å fungere som flisguide.

7.

Bland et parti av tinsettmørtelen i en bøtte i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk en elektrisk borer med padlebit vedlegg for å fullføre blandingsprosessen, og opprett en mørtel som er konsistensen av peanøttsmør.

8.

Spred morten på telleren med flaten av en hakkede trowel, som dekker om en 4-fots lang stripe av telleren langs midten av den merkede kalklinjen. Vip trowel til en 45 grader vinkel, og gå over overflaten av mørtel med den spisse kanten for å heve ryggene i mørtel for bedre grep på flisene. Arbeid rundt shims når du legger mørtel, som du vil kutte og plassere delvise fliser i disse områdene, og du må mure overflaten da.

9.

Plasser flisene inn i mørtel på telleren, ved å bruke en liten vridningsbevegelse for å spre mørtelen jevnt på baksiden av flisene. Følg den merkede kalklinjen med flisekantene, og plasser to flisavstandsstykker mellom tilstøtende fliser for å skape ensartede skjøtelinjer mellom flisene .

10.

Kontroller at flisene er jevnlige ved hjelp av en straightedge og ved å plassere en snekkeres nivå over hver flisrute. Gjør justeringer når det er nødvendig, og fortsett deretter nedover linjen mot kanten til du har nådd kalklinjene langs tellerens sider. Hopp over fliser som grenser den hevde vasken. Bruk en flisskytter til å kutte eventuelle delvise fliser som er nødvendige for den endelige raden av flis mot torgveggen eller for å nå kantkalklinjene.

11. Klipp delvise fliser med en flisskytter som omgir den hevede vasken. Mål mellomrummet mellom flisen nærmest vasken og kanten på leppen av åpningen i telleren for vasken. Klipp flisen til å passe målingen, legg deretter flisen på telleren slik at den strekker seg til leppe av åpningen under vasken. Det er nødvendig å plassere flisene, spre mørtelet over områdene der skurene var. Legg flisene i mørtelet og legg skummet over flisen når mørtelet tørker. Fjern overflødig mørtel fra flisene når du legger flisene.

12.

Spred mortel langs kanten av telleren, og legg deretter t Han kant fliser over den vinklede motkanten. Sikre kantflisene på plass med maskebåndet oppe og over disken for å forhindre at flisene glir som mørtel sett. La mørtelet være to timer innstillingstid før fuging.

13.

< p> Fjern flisene mellom flisene og maskeringsbåndet som holder kantflisene på plass. Bland usandet fugemasse i en bøtte og sprer fugemasse over overflaten av flisene ved hjelp av en fugemasseflate for å skyve fugemidlet inn i leddene mellom fliserne. Vent 15 minutter, og tørk deretter overflødig fugemasse på flisoverflaten med en fuktig svamp. Vent 30 minutter og gå over overflaten av flisen med en ren, lofri klut for å fjerne eventuelle fugemasse.

14.

Ta av treskjærene og senk forsiktig sinken til overflaten av telleren. Legg en perle av caulk langs kanten av vasken hvor den møter benken. Skru på skruene på bunnen av disken og synke for å holde vasken på plass.

15.

Tillat fugemasse å tørke i henhold til produsentens instrument ctions, deretter børste et lag med fliser og fugemasse segler over fugemasse i leddene mellom flisene. Tillat selfangeren 48 timer tørketid. Gjenopprett vannet til vasken, og bruk som vanlig.

Ved hjelp av en eksisterende teller kan du endre utseendet på telleren og det omkringliggende rommet. Tilstedeværelsen av en vask i disken øker vanskeligheten med å plassere fliser. Fjerning av vasken krever ofte hjelp av hjelpepersonell og mindre rørleggerarbeid. I stedet fliser telleren ved å heve kantene på vasken slik at du kan plassere flisene under. Etter at du har fullført fliseplasseringen, må du bare senke vasken tilbake på plass uten komplikasjoner for fjerning.

Andre artikkelen

Slik installerer du Beadboard over eksisterende paneler
Typer av tømmerstokker
Slik installerer du en Prehung Entry Door med Side Lites
Dørknottdeler
Hva er tregulv underlag?
Kobberrør Vs. PEX
Hvordan male Laminat kjøkken benkeplater
Slik legger du ut et rom til flis
Slik fliser du rundt en toliet
Hvordan heve Garage Floor til House Level for ekstra Living Space
Peis Mantel Ideer til hjørnet
Typer av utvendig murstein
Corner kjøkkenvask ideer
Hvordan Kutte Finér Kryssfiner
Faux Wood vs Real Wood
Slik installerer du Prefinished Flooring
Slik Refinish Cultured Marble countertops
Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner
The History of Cavity Wall Insulation
Slik installerer du trusser