Hvordan fungerer solpaneler og deres batteribackup-systemer?

Hvordan fungerer solpaneler og deres batteribackup-systemer? 

Komponenter

De viktigste delene av utstyr til et solenergisystem inkluderer solcellepaneler (samme volt og forsterker), omformer (sann sinusbølge), batteribank (dyp syklus), ladestyring MPPT (maksimal effektpunkt Sporing), elektrisk koble fra, sikring og brytere (DC spenning) og stor ledning (spenningsfall).

Solpaneler

Solcellepaneler er en boks som omslutter solceller. Solceller fanger solens energi og konverterer det til elektrisitet. Mange celler er nødvendige for å produsere tilstrekkelig energi. Fordi cellene er svært delikat, er panelene en nyttig måte å øke stabiliteten på.

Batteribackup og Beregninger

Batteribackupen er nyttig for å koble til et hjem dersom det ikke er nok sollys i løpet av dagen, vanligvis på grunn av ugunstige værforhold. Typisk betraktes dette som en nødstrømkilde som bare produserer energi for de viktigste apparatene dine for 24 timer. For å beregne hvor mange amp-timer du trenger for batteribackup, må du estimere i henhold til dine tidligere elektriske regninger. Start med å dividere kWh-bruken på regningen din etter antall dager i måneden og trekke mengden elektrisitet Brukes til klimaanlegg eller varme.

Omformer

Det er viktig å vite hvilket utstyr eller apparat som skal bruke mest strøm til enhver tid og hvor mye energi som trengs. For eksempel, hvis du h ave en mikrobølgeovn som bruker 1300 watt elektrisitet mens lysene på kjøkkenet bruker energi også, legg til alt wattage for å finne ut den tyngste belastningen som oppstår samtidig. En god tommelfingerregel er å ha en minimum omformer på 2000 watt. Solcellepanelene konverterer sollyset til likestrøm, og derfor er omformeren nødvendig. Omformeren brukes til å slå likestrømmen til vekselstrøm som kan brukes til de fleste elektriske apparater og husholdningsapparater.

Generell prosess

Omformeren kobler solpanelet til laderen som regulerer energien. Laderen styrer energi til utgang og batteri.

Eksempel på spesifikasjoner for et optimalt system

Et optimalt system vil ha et område på 650 watt til 1200 watt. Et eksempel på spesifikasjonene for et effektivt solpanel og batteri backup system er hvis du har solcellepaneler som genererer 810 watt energi, bruker en 60 amp charge kontroll, 2000 watt strøm (12 eller 24 volt) inverter og en 1,170 amp time batteri bank. Mange antar at det er vanskelig å forstå måten solpaneler og batterisikkerhetssystemer fungerer på. I virkeligheten er de relativt enkle i naturen. Solcellepaneler og celler genererer elektrisitets- og batterisikkerhetssystemer, gjør akkurat hva deres navn antyder, noe som gir ekstra kraft hvis solcellepanelene ikke er i stand til å generere nok energi eller funksjonsfeil.

Andre artikkelen

DIY Isolerende et loft
Slik installerer du en sagblad
Slik borer du gjennom keramisk veggkledning
Hvordan kutte Bullnose Tile rundt utenfor hjørner
Slik legger du til et lite kjøkken Pantry
Hvordan sette opp en sprøytepistol
Hvordan måle ytterdørene
DIY vertikal panel sag
Vaskerom Countertop Ideas
Slik bytter du en kranettlampe
Slik installerer du en vedovn i en garasje
Slik bruker du en butikk Vac for støvinnsamling
Hvordan velge et hengsel
Brann- og vannskade restaurering
Wood vs Laminate skap
Typer av gulvbord
Cylinderbore Gauge Instruksjoner
Gjennomsnittlig dusjhodeflow
DIY Window Molding
Granitt benkeplater Vs. Cultured Marble