Corrugated Aluminium Siding Farger

Corrugated Aluminium Siding Farger  Bølgepapp i aluminium er ikke bare for industrielle bygninger eller utendørs skur. Den krympede metallsiden er et billig, slitesterkt og stilig alternativ for utvendig sidespor for et boligområde også. Bølgepapp i aluminium er tilgjengelig i et bredt utvalg av finish, slik at fargevalgene er nesten uendelige. Velg en farge og en finish som passer både i hjemmet ditt og din personlige design estetisk for å skape det ideelle utvendige.

Glatt finish

Selv om bølgepapp i aluminium kan behandles med en rekke finish for å lage farger, ubehandlet aluminium gir en ren, slank farge for boliger eller bedrifter. Uten prægebehandling eller pelsbelegg er bølgepapp i aluminium en metallgrå farge som ligner på stål. På grunn av den høye reflektiviteten, velg glatt overflate av aluminiumsrør som en aksentfasing i stedet for en helbyggingsbehandling. Aluminiumsunderlag under vinduslinjen eller i hjørnene av hjemmet gir lysstyrke til et ellers enkelt eksteriør. Før du forplikter deg til å glatte, ferdig med aluminiumsrørføring, kontroller du eventuelle lokale byggekoder eller husseiers foreninger som kan ha restriksjoner på grunn av blending.

Stucco Finish

Bølgepapp i aluminium presenterer muligheten til en rekke pregbehandlinger Stucco-preget aluminiumsbelegg ligner strukturen på stucco og den tradisjonelle kremfargepaletten av stuckatur. Velg en finish i hvit familie. : skarp bomullsvitt, kremaktig eggeskall eller varm blekgul og tann. Endresultatet er utseendet på stukk uten kostnad, installasjonsarbeid eller vedlikehold.

Rustikke farger

Maling av bølgepapp i aluminium er en av de enkleste måter å legge til en fargebehandling på sidesporene. Så lenge du overholder lokale koder for utvendig hjemmefarge, er valgene for farge bare begrenset av din smak og fantasi. Hvis du er Håper å få et rustikt utseende for hjemmet ditt, betrakt et trefibrerpräglet aluminiumsbelegg behandlet med mørke farger. En skogkledd ranch er godt egnet for en rik, mursteinrød behandling, en innbydende eviggrønn farge eller en nøytral brun.

Moderne farger

Maling av glatt aluminiumsvegg skaper en distinkt tekstur for utsiden av et moderne hjem. For å skape en moderne effekt, velger du lysere, sterkere farger for ditt utvendige. En slående blek lime grønn er et dristig valg, mens flere tøffe paletter inkluderer robins eggblå eller blekgul. Para et malt aluminiums eksteriør med elementer av umalet aluminium for å skape en kontrast av både tekstur og farge.

Andre artikkelen

Instruksjoner for å installere et drop-in boblebad
Slik prissetter du et rom
Baderomsventilasjon
Slik isolerer du utvendige murvegger
Slik installerer du et bad under vaskeskap
Hvordan male Aluminium Storm Windows
Slate Tile Flooring Ideas
Slik installerer du V-Cap Tile
Hva er Edge Banding?
Hvordan ramme en vegg til en lommedør
Granitt flis vs. Slab
Cavity Wall Insulation Methods
Slik bruker du en plastnøkkelbeholder
Hvordan betale skatter på et nytt modulært hjem
Hvordan Remodel utsiden av et hus
Slik installerer du nye dørlås
Slik skar man motorsagbladene med hånden
Pella Vinduespesifikasjoner
Lagskrueinformasjon
Instruksjoner for betong benkeplater