Veggrammer Tips

Veggrammer Tips  I løpet av årene har profesjonelle tømrere lært hvordan de raskt og effektivt rammer vegger av høy kvalitet. Nøkkelen til effektiv veggramming er riktig planlegging og forsiktig oppsett. I hovedsak overfører tømmermannen planene til veggplaten, og bruker platen som en guide for å bygge veggen.

Juster plater

Platenes topp- og bunnplater skal legges sammen, slik at alle linjer opp. De fleste rammere rager opp endene, takker platene sammen med et par 8d negler, og merker deretter deres layout på siden av platene.

Standard innrammingsnomenklatur

Merk studesteder med en X eller et skråstrek ( /), Mark trimmere med en T og markere krøller med en O. Ved å bruke standard nomenklatur kan alle på jobben enkelt dechiffrere dine merker.

Legg ut yttervegger fra et utsidesperspektiv.

Hver vegg har to sider, men ofte er den ene siden viktigere enn den andre. Når du legger ut yttervegger, er utsiden viktigere. Sørg for at leddene i hele arkene på platen kommer til å ligge på en hylle.

Dobbeltsjekkervindu og dørstørrelser.

I tillegg til tegningene inneholder et komplett sett med planer og vinduer. Vinduet og dørplanen erstatter vanligvis tegningene, og inkluderer de grove åpningsstørrelsene for vinduene. Hvis det er uoverensstemmelse mellom vinduet og dørplanen og tegningene, må du få ting rettet ut før du rammer veggene.

Gang Cut Studs

Standard 8 fotvegger kan innrammes med 92 5/8 tommer pre- kutt studs, og 9 fot vegger er innrammet med allment tilgjengelige 104 5/8 tommer studs. Hvis du trenger stenger av ikke-standard lengde, stakk dem på sawhorses, linje opp endene, og kutte 10 eller flere av gangene.

Crown your studs.

De fleste veggpinnene er mindre enn perfekte; de har vanligvis en bue eller krone til dem. Pass på at alle tappene i en gitt vegg bøyer i samme retning. Hvis pinnene har for mye krone (mer enn 3/8 tommer i åtte meter), kutte dem opp for å blokkere, eller sende dem tilbake til tømmergården.

Bygg hodene sammen alle sammen

En tømrer kan enkelt bygge alt hodene til et hus, mens en annen snekker legger ut veggene.

Bruk neglene du trenger

Byggekoden spesifiserer riktig antall negler for ulike innrammingsforbindelser. Bruk av for mange negler kan føre til splitting og svekking av leddet. Du kan ikke gjøre opp for mangel på ferdigheter ved å bruke flere negler.

Klipp ut vinduåpninger

Vindu- og døråpninger kan kuttes ut med en ruter, en gjensidig sag eller en sirkelsag.

Plumb, Line and Brace

Alle veggene må kontrolleres for plumb, straightness ('lined') og braced. Hvis veggene er bygd og stående, kan det være umulig å rette og plomme ytterveggene.

Andre artikkelen

Tinn takstiler
Betongmåler
Vanntette gulvalternativer
Instruksjoner for å bygge en halvvanns keramisk dusj
Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
Slik fjerner du shrinkwrap
Hva er tregulv underlag?
Hvordan male Keramiske fliser i et kjøkken
Slik flytter du tungt møbler fra teppe til tregulv
Hvordan bygge et innebygd klesskap
Hvilke tegningsplaner er nødvendige for byggekonstruksjon?
Slik installerer du et kjøkkenventilhode
DIY Forbereder gulv til flis
Hvordan kutte kurver i banestens
Hardwood Vs. Granittfliser til kjøkkengulv
DIY plast sveising
Riktig måte å lim Delrin på
DIY Installere et vindu
Slik installerer du Tile på OSB Subfloor
Pergo vs Hardwood Floors