Slik legger du mursteinstolper til verandaer

Slik legger du mursteinstolper til verandaer 

1.

Mål din eksisterende veranda med et målebånd, og tegne en skala replika på papir med en penn. Bestem kvantitet, høyde og bredde av mursteinstolpene du ønsker å konstruere, og legg til disse på tegningen. De tre vanligste mursteinstøttestørrelsene er 12 tommer firkantede, 16 tommer firkantede og 32 tommer firkantede.

2.

Forbered bakken der pilarene skal installeres. Den skal være ren, tørr og fri for losse rusk. Fordi mursteinstolper er ekstremt tunge, er det best å legge stolpene på et betonggrunnlag eller en flate.

3.

Bland en pose med mørtel i en trillebøtte. Påfør mørtel, bruk en trowel, på det første 'kurset' av murstein, plasser 3/4 tommer mørtel på den ene siden og kanten av mursteinen, og legg den deretter ned. Etter å ha fullført ditt første kurs i søylen, trykk forsiktig på mursteinene med håndflaten din til å plassere dem. Sørg for at de er jevn og firkantet i alle dimensjoner, ved hjelp av mason-nivået.

4. Legg ditt neste kurs av murstein, men skjær mursteinene slik at ingen to kurs Etter å ha lagt tre mursteiner, legg løs grus og mørtel inne i søylen for å styrke den. Etter hvert tre tegninger må du nøye måle og justere mursteinene ved hjelp av et masonnivå. Søylen må være helt vertikal på alle sider, og flat og nivå på toppkurset.

5. Legg de neste tre kursene av murstein og fortsett den forskudde plasseringen. Etter å ha lagt seks kurs av murstein, legg igjen løs grus og mørtel inne i søylen for å styrke den. Mål forsiktig og juster mursteinene igjen ved hjelp av et mason-nivå, deretter en plumb bob. Juster mursteinskursene etter behov.

Rake mursteinmortelskjøtene med en Masons rake etter hvert seks kurs er ferdig. Prøv å være konsekvent med raking slik at alle mørtelfuger ser like ut. Fortsett å legge tegninger av murstein i forskjøvet mote til du når ønsket høyde på søylen din. Fyll søylen med grus og mørtel mens du går frem og rak alle mørtelfuglene konsekvent.

7.

Pensel den ferdige søylen med vann og en masonborste for å fjerne eventuelle tørket mørtelforbindelse fra baksiden av mursteinene etter seks timer. La søylen tørke over natten før du legger noen kraft til det fra hvilken som helst retning.

Mursteinstoler på verandaen er veldig majestetiske, og løser en rekke problemer for villaeiere når de er riktig installert. Stygge metallpoler kan enkelt skjules fra utsikten, og nye mursteinstolper kan utformes for å utfylle den eksisterende utvendige fascien av hjemmet. Landskapsarkitektur kan redesignes til skala, noe som gir verandaen et mer 'tiltalende' eller 'permanent' utseende. Mursteinstoler er også meget sterke, og vil overbelaste metall- eller trestøttestrukturer. Best av alt er det lett å legge mursteinstolper.

Andre artikkelen

Hvordan justere negledybden på en Arrow Et200 Nail Gun
Fordelene ved en solid betongblokkvegg
Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative materialer
Slik tegner du et dusjhjørne
Instruksjoner for keramisk fliserapplikasjon
Slik får du leder for forbedringsprosjekter
Hvordan bygge et hus på vanskelig terreng
Gjør det selv DuPont laminatgulv
Slik installerer du Metal Studs
Hvordan finne den firkantede filmen av et område som har forskjellige lengder på hver side
Hvordan å rive ned en Cinder Block Building
DIY Pergolas
Cultured Marble vs Onyx
Slik fjerner du asbeststøv
Hvordan finne en Louisiana Mason
Hvordan bli organisert før ditt neste ombyggingsprosjekt
Hvordan å designe din egen rullestol ramp
Slik legger du fra et flislagt rom til et annet
Rask og enkel måte å kutte hjørner på for keramisk flis