Slik installerer du ståltak på et bratt tak

Slik installerer du ståltak på et bratt tak 

1.

Spiker starterstrimler, underlag, daler og gavl ender til taket med hammer og takspiker. Du trenger bare å gjøre dette hvis de ikke allerede er installert.

2.

Sikre en takstang til skjeden for å skape en sikker gangvei hvor du kan jobbe. Fest ståltakets hakkekonsoller midlertidig til takbekledning og plasser et bord på toppen av dem. Dette gjør at du kan plassere panelene rett over støttebeltet mens du arbeider deg oppover det bratte taket.

3.

Plasser det første stålpanelet i nedre venstre hjørne av tak. Trykk det fast oppover og spik panelet ned med ringenes nagler og en hammer. Fortsett å installere panelene fra venstre mot høyre, og legg den øverste venstre fliken inn i den fremste shingle s øvre høyre sporet.

4.

Trim endepanelet 3/4 tommer utover Gaffelenden med tinnklemmer før du spiker av panelet. Ved hofteenden og ryggen, trim panelet 2 tommer utover hoftersenteret og bøy det gjenværende panelet over hoften ved hjelp av en håndmask.

Ståltak er et slitesterkt og værbestandig taktekk, da det er konstruert for å motstå regn, vind og snø. Mange huseiere velger ståltak fordi det er mer kostnadseffektivt enn andre takvalg, som varer mer enn 30 år. Bratte ståltak er effektive når det kommer til vann, da de er avhengig av tyngdekraft og kapillærvirkning. Sikkerhetsforanstaltninger bør imidlertid tas under montering av ståltaket. Ståltak er enkelt å installere med de riktige verktøyene.

Andre artikkelen

Typer av tre vannrør
Hvordan remodel Kjøkkenskap
False Ceiling Options
Hvordan kutte vinkler for takmontering
Slik tilbereder og henter en betongplate
Hvordan male kjøkkenskap Hvit som en proff
Gulv Alternativer for Trapper
Hvordan å refinfinere gulv
Ankerkravene for Wall Studs
Slik monterer du veggbraketter
Slik Gel Stain en glassfiber dør
ADA Håndtakskrav
Slik monterer du en countertop Instruksjoner
Slik installerer og trimmer støpehjørner
Slik installerer du Trimmer
Slik Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Hvordan dekker garasjemurer
Typer av håndboringer
Slik legger du tregulv parallelt med et gulvspjeld
Spesifikasjoner for UltraTouch Cotton Insulation