Konstruert Vs. Laminatgulv

Konstruert Vs. Laminatgulv 

Produktkonstruksjon

Både konstruert og laminatgulv er prefabrikkerte. Konstruert tre bruker en kjerne av kryssfiner eller annet billigere tre med et tynt topplag av hardved. Harddet er limt til kryssfinérkjernen. Utviklet tregulv er vanligvis ferdig ferdig med fuktighetsforsegling, i motsetning til tradisjonelt tre. Laminat er laget av lag med komprimert tre som har et melaminharpiks toppslag og et stabiliserende papirbunnlag.

Utseende

Tregulv har et rikt korn og tekstur. Utviklet tregulv har et lag ekte tre på toppen, og gir utseende mange huseiere vil ha fra et tregulv. Laminatgulv bare etterligner utseendet på ekte tre. Teknologi har gjort mange fremskritt i laminatgulv for å få dem til å se mer realistiske, men de sammenligner seg fortsatt ikke med ekte tre.

Installasjon

Boligeiere kan prøve å spare kostnader i boligreparasjoner ved å gjøre arbeidet. Har sammenlåsende lag som gjør det enkelt å installere. Mange laminatgulv bruker ikke lim i installasjonen, noe som reduserer rotet. Konstruerte tregulv kan limes, stiftes eller flytes over et eksisterende fundament. Flytende gulv er installert like enkelt som laminatgulv, men stift og limte gulv er vanskeligere å installere og skape mer rot.

Holdbarhet

Tradisjonelle tregulv er kjent for å falme og klø av seg lett. Konstruert tregulv er mer holdbart enn hardved, men er ikke så godt som laminatgulv. Laget av tre på toppen av konstruert tre er utsatt for fading, riper og denting. Laminat er mer holdbart i denne forbindelse med høy motstand mot flekker og bukser. Både konstruert og laminat er utsatt for fuktskader dersom det ikke pleier å umiddelbart.

Livsforventning

Forventet levetid for et gulv er svært betinget av vedlikehold av eiere. Begge gulvene er lett rengjort med kost og enkel mopping. En fordel at konstruert tre har sammenlignet med laminat er at topplaget kan slipes og refinishes. Når eiere bryr seg om gulv, kan laminatet forvente å vare opptil 20 år, med konstruerte gulv som varer mer enn 25. Laminat kan være halvparten av kostnaden for konstruert tre, noe som gjør det til et godt valg for forventet levetid. Når man ser på boligenes gulvalternativer under ombygging, er det flere valg for villaeiere å vurdere, blant annet konstruert tre- og laminatgulv. Fordi de begge er prefabrikerte, er det ofte forvirring mellom de to produktene. Konstruert tre er ekte tre, mens laminat er presset lag av tre som er sandwichet mellom to syntetiske lag.

Andre artikkelen

Informasjon om Sanding Betong
Slik bygger du en loggstang
Tilpassede vaskerom Ideer
Hvor langt fra skal en gassutstød være fra luftinntak?
Slik blander du gamle fliser med nye trendfliser
Hvordan bygge en trelagringsdekkboks
Hvordan påføre Vinyl Siding Over Wood Lapped Siding
Limt vs. Ikke-limt laminatgulv
Hvilken verdi vil jeg komme ut av nytt laminatgulv?
Peis Sett inn monteringsanvisning
Hvordan bygge en hytte planløsning
Fordeler og ulemper ved betongblokker
Installasjon av en Curbless dusj
Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
Gazebo Gulv Ideer
Den beste måten å isolere et hus på
Slik fjerner du en gammel linoleumgulv
Tungsten Carbide Cutting Tools
Slik installerer du Prefab Hardwood Flooring
Slik påfører du Stucco til et Cement Board Exterior