Hvilke verktøy er nødvendig for å installere Fiber Cement Siding Solo?

Hvilke verktøy er nødvendig for å installere Fiber Cement Siding Solo?  Det er mulig å installere fibercement siding solo med riktig utstyr. Mens mye av utstyret til montering av siding solo er det samme du vil bruke til å installere sidespor med en hjelper eller to --- målebånd, sag, spiker pistol --- det er noen verktøy som er uvurderlige i siding prosjektet. Med fibercement siding er platene tyngre og mer tilbøyelige til å snappe enn vanlig sidespor, som krever bruk av kroker for å holde ubøyde ender og holde dem fra å bøye.

Nail Gun Hook

Enten en beltemontert krok designet å holde håndtaket av en neglpistol eller en krok som er festet til nailpistolens base og er designet for å hekte på et belte er nødvendig. Når du er alene på toppen av en stige, trenger du neglpistolen din nær hånd og ikke på bakken. Det er bare å legge pistolen på toppen av stigen, og du må klatre i stigen, plassere pistolen, stige ned stigen, ta tak i sidesporet og klatre opp stigen igjen, sløsing med energi og krefter.

Lap Siding Kroker

Disse må-ha-tilbehør hekker på baksiden av det siste installerte kurset av sementfeste og henger ned på ansiktet av den, og slutter i en krok som mottar neste kurs på sidespor. Dette gir deg mulighet til å støtte den ene enden av Siding på riktig sted mens du håndterer den andre enden. Fjern støtten ved å skyve den ut mellom de to stykkene av sidespor før den siste spiken er installert.

Stiger

Ved hengende fibercement siding solo, ha mange stiger på hånden vil spare mye arbeid og frustrasjon. Flytte stigen din over noen få meter flere ganger mens du spiker et stykke siding opp, kan raskt ta deg ut. Sette opp flere stiger på forhånd, og koble dem med walk boards kan spare mye av innsats. Løft sidespor til de øvre delene av bygningen ng ved å skyve den opp langs sidene av stigen.

Stillas

Enda bedre enn stiger, stillas er sikrere og lettere å plassere.

Andre artikkelen

Slik installerer du Crown Molding som en Pro
Carbonized Bamboo Flooring Vs. Konstruert bambus
Slik legger du vinylfliser som en backsplash
Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
Når fliser en vegg, hvordan passer du på den elektriske dekselet?
Remodeling u0026 Home Improvement Ideas
Den billigste måten å bygge din egen hjemme ramme
Slik legger du til glidende kleshengere
Forbedringsstøtte i Canada
Verktøy for fjerning av gulvfliser
Slik Renovate en murstein peis
Trinn for å installere Pergo Gulv
Hvordan er MDF Wood Made?
Slik installerer du Mosaic Tile med papir på forsiden
Hvordan kante tregulv
Granitt benkeplater Vs. Cultured Marble
Onyx Vs. Granitt benkeplater
Felles tetningsmaterialer
Slik kobler du en vindturbin til et hjem
Slik måler du på nye kjøkkenskap