Carrera Marble Fordeler

Carrera Marble Fordeler



  Bianco Carrara marmor er en av de mest anerkjente skulptur og byggematerialer i verden. Grunnlagt i Italia, blir denne hvite og grå steinen sendt i blokker rundt om i verden for å bli formet til fliser, tellere, terskler og statuer. Hvis du vurderer Carrara-marmor til ditt hjem, bør du vurdere fordelene for å hjelpe deg med å ta avgjørelsen.

Fordeler med Veining

En av fordelene med Carrara-marmor er dens veining. Marmoren har en veldig lys grå bakgrunn med tyngre grå veining. Denne veining kan bidra til å skjule slitasje på steinen, skjule smuss og legge til mer interesse for steinen.

Eleganse og kjøling

Installere marmor i hjemmet ditt er en god ide. Det tar lang tid å varme opp, holde gulvene kjølige under føttene i varmt vær. Carrara marmor, med sin lyse farge, reflekterer også varme, holder seg kjøligere lenger.

Polert marmor som Carrara gir også eleganse til hjemmet. Carrara marmor har blitt brukt i århundrer for sin skjønnhet og eleganse; Bruke den i ditt hjem bringer denne tradisjonen til bruk i dag.

Rimelige priser og valg

Carrara marmor er en av de mest brukte steinene på markedet i dag. Dette betyr at den er lett tilgjengelig i en rekke størrelser, former og ferdigstillinger. Fra mosaikkfliser til plater, finnes Carrara marmor i en hvilken som helst finish på nesten hver marmor eller steinforhandler. I tillegg er Carrara-marmor på grunn av sin allestedsnærværende natur en av de mindre kostbare kulene på markedet . Sammenlignet med andre hvite kuler, som Callacata eller Bianco Venatino, kan Carrara marmor koste så mye som 50 prosent mindre.

Andre artikkelen

Hvordan lage betong ikke fryse
Hvordan fungerer tenger som et løft?
Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative materialer
Hvordan legge Marble Gulv
Ulemper ved passiv solenergi
Hvordan male Maple Cabinets
Slik hindrer du rust på metall negler
Slik installerer du et fliselegg
Slik bruker du låsetang
Veggbyggingsinstruksjoner
Hjemmelaget tre gjerde
Hvordan jobbe med Corian i hjemmearbeidet
Slik installerer du tavler som skiferplater
Slik fjerner du en badekranhåndtak
Instruksjoner for installasjon av Shingle Roofing
Veranda tak alternativer
Slik installerer du Armstrong Linoleum
Slik installerer du en takventil avtrekksvifte
DIY Reparer en skrap på et tregulv
ADA-løftehåndtakskrav