Billige ideer for ombygging av et soverom

Billige ideer for ombygging av et soverom  Hvis du har kjøpt et eldre hjem eller har bodd i din i noen år, kan det være på tide for en oppdatering. Soverommene er vanligvis sist på listen for forbedring, og når du kommer til dem, kan midler være korte. Likevel, ved å implementere noen billige ideer for ombygging av et soverom, kan du forvandle et tidevannt, ubestemt rom til et stilig tilfluktssted.

Molding and Trim

Mange soverom mangler kronforming eller annen arkitektonisk utsmykning. Legge til denne luksuriøse berøring til et rom skaper et ferdig, elegant utseende til en rimelig pris. Treforming er dyrt, men lette polyuretanskumprodukter er skiller seg ut av tre når de er malt og satt på plass. Installer lette kroneforming for å legge til umiddelbar arkitektonisk interesse for et rom som ikke har noen. Et dekorativt tak medaljong som omgir en ny lysarmatur, vil kle opp rommet enda mer. Som støping er takmedaljoner tilgjengelig i polyuretanskum i motsetning til det originale tunge gipset. Lister og medaljoner av denne typen er tilgjengelige gjennom hjemmesentre og krever kun små negler eller lim for installasjon. Dette ombyggingsprosjektet er innenfor omfanget av selv en amatør-do-it-yourselfer.

Wainscoting

Hvis du elsker tradisjonell innredning, legger du til høy wainscoting til et vanlig Jane-soverom, gir det øyeblikkelig karakter og sjarm. Bruk lett, perleplankpanel, som er billig og enkel å installere. Mal eller flekk panelen før du spiker den på plass. High wainscoting, som skal utvide to tredjedeler av veien oppover veggen, vil gi et interessant bakteppe for sengen din og skape illusjonen av et hodegjerde hvis du ikke har en. Strekk vinkelen med en riflet skiveforming for en klassisk etterbehandling. Ikke bare ser det bra ut og legger til dimensjon, men skinnen gir også en grunne hylle for visning av dekorative gjenstander rundt i rommet. Hvis du maler veggen over viften, vil en kontrastfarge legge vekt på detaljer og legge til et annet fargeelement i rommet.

Gulv

Fullfør soverommet ditt ombyggingsprosjekt ved å legge til et nytt gulv. Du kan få utseendet til ekte hardvedgulv til en betydelig lavere pris hvis du velger et tre-look laminat. Laminatgulv har samme kornmønster og tekstur som tre, men de er laget av lag av uorganisk materiale bundet sammen, eller laminert. Designlaget, som gir produktet et ekte treverk, påføres kjernebakken, og deretter legges et tøft slitasjelag for å gjøre gulvet holdbart og lett å ta vare på. Mange forskjellige tretyper er tilgjengelige fra tradisjonell eik og kirsebær til eksotisk brasiliansk hardved. Stilene spenner fra rustikk til moderne. Mange laminater passer for gjør-det-selv-installasjon.

Andre artikkelen

Hvordan eliminere små stykker av stor keramisk flis
Hvordan kutte trepanel
Regler for kjøkkendesign
Hvordan gjenopprette en ytterdør
Liste over verktøy for skjæring av baderomsfliser
Slik legger du tregulv i et tomtrom
Slik isolerer du et loft med innblåset isolasjon
Hvordan håndtere Trim med en Coping Saw
Slik installerer du granitt gulvfliser
Slik installerer du keramiske benkeplater
Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
Wainscoting Styles
Slik låser du opp en Ryobi Miter Saw
Billige alternativer for Siding
Loft Renovation Ideas
Slik legger du keramiske fliser over gamle benkeplater
Slik kobler du til et solpanel
Logg Hjem Fakta
Hvordan å bore et hull i en metall stud
Bathroom Cabinetry Ideas