Anatomi av en kjøkkenvask

Anatomi av en kjøkkenvask 

Materiell

Vasker kommer i flere vanlige materialer og mange uvanlige. Rustfritt stål er valgt av folk som ser etter holdbarhet, verdi og enkel installasjon. Du kan få akrylvasker i mange farger og mønstre for å komplettere de andre funksjonene i kjøkkenet. Bondegårds kjøkkenvasker har blitt populære og de kan være laget av mange forskjellige typer naturstein, metall og porselen. Noen kommer i marmor, mens andre er laget av andre steintyper som travertin og granitt. Kobber, messing og aluminium er populære metaller som brukes til bondegårdsvasker. Fronter av disse vasker er ofte skåret med design.

Konfigurasjon

Tidlige kjøkkenvasker hadde bare ett rom, men i begynnelsen av midten av 1900-tallet ble et annet rom lagt til. I dag er det ikke uvanlig å finne vasker med tre rom. Ett rom er forbeholdt utelukkende for vasking av matvarer, mens de andre rommene brukes til skylling og vasking, kjøkkenutstyr og kokekar. Mange gårdsplasser synker fortsatt har bare ett rom, for å forbli mer autentisk til stilen i den svarte tiden. Kjøkkenvaskefeltene kan alle være av samme størrelse, unntatt i vasker i tre kasser, eller størrelsene på kupéene kan være forskjellige med en mindre som fungerer som avløpskort.

Et annet konfigurasjonsaspekt er nummeret av hull, eller knockouts, tilgjengelig for å legge til kraner, sprøyter, såpe dispensere, instant varmtvannsberedere og vannrenser kraner. De fleste vasker er standard med tre hull, men fire hull og fem hull er stadig tilgjengelig.

Monteringsstil

Toppmonterte vasker er de mest utbredte, men underliggende vasker har blitt svært populære. Disse typer vasker befinner seg under telleoverflaten, og eliminerer leppen som er tilstede når vasken monteres fra toppen. Toppmonterte vasker er enklere å installere.

Kran

Utvalget av kjøkkenkraner som du kan velge å lage den perfekte matchen for kjøkkenvasken din, er i orden. Dagene til det enkle, svingbare kranen med en varmtvannsknapp på den ene siden og en kaldvannsknapp på den andre, avtar. Disse typer kraner er fortsatt solgt, men nye stiler er mer ettertraktede av de som søker akkurat det rette utseendet. Høytstående kraner er populære og funksjonelle. De plasserer kilden til vannet godt over vasken, så det er god plass til å få panner og store potter under dem. Andre typer populære kraner har kraner som trekker ut og fungerer som sprøyter, eller har separate sprøyter som festes til den ene siden eller den andre.

Drain

Vannet må til slutt strømme ut av kjøkkenvasken og at ' s der dreneringen kommer inn. Hver kjøkkenvaskeplass har sitt eget dreneringshull hvor beslaget festes slik at vasken kan kobles til en avløpsrør. Vaskene i kjøkkenvasken kan være i tråd med hverandre, eller de kan bli utlignet. Kjøkkenvasken pleide å være et nødvendig onde, hvor det ble brukt timer å vaske og panne, rengjøre mat og rydde opp. I dag er kjøkkenvasker like mye om design og stil som funksjonalitet. Anatomien til kjøkkenvasken forteller mye om hvordan den tilfredsstiller begge krav.

Andre artikkelen

Hvordan lage en glassdør
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Slik beregner du Stair Stringers
Slik installerer du Pantry-skap
Slik installerer du en Storm Door Closure
Slik forsegler du et keramisk gulv
Slik bruker du kornfyller på eikskap før du maler
Slik installerer du oppvarmede fliser
Hvordan Estimere Vinyl Siding Per Square
Hvordan bygge en dusj Pan og Tile Floor
Trinn for installasjon av en pre-hengt interiørdør
Hvordan Kutte Granitt Gulvfliser
Hvordan lage betong murstein dekorasjoner
Bruker til en dørkvern
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Hvordan farges skap uten sliping
Hvordan å rengjøre en skitten grout verktøy
Tile Grout Cutting Tools
Glassert vs. Unglazed Porselen Tile
Hvordan Remodel utsiden av et hus