Vask Installasjonsinstruksjoner

Vask Installasjonsinstruksjoner 

1.

Tegn utklippslinjen på benken. Plasser malen fra produsenten på benken hvor du vil installere vasken, og spore oversikten. Om lag 2 tommer inne i denne linjen tegner du en annen linje. Denne andre linjen vil være din kutte linje.

2.

Bor et starthull inne i den andre linjen med en 1/2-tommers bit. Dette vil tillate deg å sette sabersagen for å gjøre kuttet langs kuttlinjen.

3.

Klipp langs kuttlinjen med en sabersag. Sett sabersagbladet i hullet du boret i trinn 2, og kutt langs kuttlinjen for å få hullet til vasken.

4.

Linj nederkanten av avløpssamlingen med rørleggerens putty og sett den inn i avløpshullet i vasken. Legg vaskemaskinen og pakningen på avløpssamlingen nå, og stram låsemutteren med tangen. Fjern ekstra kitt med hånden din når låsen Mutteren er tett. Koble halen til avløpet med en mutter og vaskemaskin.

5.

Monter vasken i benken. Skru forsiktig på vasken og lind den opp med Forkanten av telleren. Med vasken opp ned, rør ytre leppe av vasken med
silikon lim. Vri vasken tilbake, legg den forsiktig i hullet i benken og trykk den fast.

6. Legg den ytre kanten av vasken med latex caulk når silikon lim har tørket. Når du har kantet ytterkanten med en perle av caulk, bruk en fuktig svamp til å glatte det ut.

Tips og advarsler < / h4>

 • Vær forsiktig når du bruker kraftverktøy, sørg for å holde hendene og andre kroppsdeler bort fra bevegelige kniver og borekroner.
 • Enten du gjør en komplett oppussing eller tar slutt på et nytt hjem, vil installasjon av vasken være et av de siste trinnene i ferdigstillelse av prosjektet. Folk tror ofte at vaskeinstallasjon er en jobb som er reservert kun for profesjonelle rørleggere, men i bare noen få enkle trinn, omtrent alle kan installere en vask og spare tid og penger involvert i å ringe en profesjonell til å gjøre det.

  Andre artikkelen

  Bad Vanity Directions
  Tips når du arbeider med Mdf
  Sandblåsing Sikkerhet
  Om Tinntak
  Slik installerer du V-Cap Tile
  DIY Saw Guide
  Forbedringsprosjekter for å øke ditt hjems verdi
  Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
  Hvordan fliser jeg en dormer?
  Slik sammenligner du silikonbelegg
  Slik installerer du Armstrong Tile Ceiling
  Hvordan bygge en hytte planløsning
  Hvordan finne kostnadsoverslagene for å remodel et bad
  Hvordan lage heavy duty garasje vegghylle
  Programvare for bygging og estimering av et hjem
  Regelmessige lysbrytere Vs. Stangbrytere
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Den beste måten å kutte bølgepappede metallpaneler på
  Går grønne oppvarmingstips
  Slik legger du fliser rundt et boblebad