Slik remodellerer du et 1960-talls bad

Slik remodellerer du et 1960-talls bad 

1.

Tøm badet på alle bevegelige gjenstander, inkludert dusjgardin, gardiner, tepper, såper, badartikler, lys og kunstverk. Dette vil tillate deg å planlegge remodelingprosessen på et tomt skifer.

2.

Bestem hvilke elementer på 1960-tallet badet må endres. Velg nye elementer på badet, inkludert fersk tapet eller maling, nytt gulv, et oppdatert badekar eller dusj og en ny benkeplate og vask. Dette er de største visuelle elementene som kan doble på badet og holde utseendet fra å være moderne.

3.

Velg et fargeskjema som skal brukes i ombygging av badet for å gjøre det mer moderne slik det ser ut. 1960-tallet badene er ofte innredet i utdaterte farger; Velg et klassisk fargeskjema som svart, hvitt og gult som vil se bra ut i mange år.

4.

Sett inn et nytt badekar eller dusj, eller ha en installert profesjonelt for å unngå skade og feil med rørleggerarbeidet. Dette er en av de største delene av remodeling prosessen. Velg en ny dusj eller et badekar som passer til innredningen din.

5.

Bytt gulv med ny flis eller marmorgulv. Velg en farge og stil som passer til resten av ditt hjem og innredning for å få badet oppdatert. Legg gulvet profesjonelt på plass slik at det passer perfekt mot teltene, badekar og toalett.

6. Legg til en ny malingfarge eller tapet på badet vegger for å lage en ny estetisk utseende på badet. Bruk en lys maling farge, eller mønstret bakgrunnsbilde. Velg farger som legger vekt på fargeskjemaet du vil ha på badet ditt.

7.

Sett inn en ny benkeplate som passer til den nye gulvet og badekaret. Velg en teltopp som er enkel å rengjøre og utfyller innredningen til hjemmet ditt.

8.

Sett inn en ny vask på badet for å oppdatere mer av badets maskinvare Velg en vask som passer til badekaret.

9. Legg vekt på baderomsdekorasjonen med et nytt dusjgardin og toalettmatte som passer til fargevalg. Velg håndklær, lys og kunstverk som legger til fargeskjemaet.

Remodeling et bad er et stort prosjekt, men det kan legge til skjønnhet og funksjonalitet til et bad bygget på 1960-tallet. Ved å oppdatere utseendet, apparatene og estetikken på badet, blir det mer moderne, slik at det fungerer bedre og passer innvendig innredning av resten av huset ditt. Fullfør det store oppussingsprosjektet i faser for å holde arbeidskraft og kostnader fra å bli overveldende. Renovering av et bad er en enkel måte å legge til skjønnhet i hjemmet ditt.

Andre artikkelen

Hvordan kutte Bullnose Tile rundt utenfor hjørner
Slik passer du til toalettstoler
Slik bruker du låsetang
Hvordan kutte HardieBacker
Hvordan å forsegle veggen fliser
Slik dekker du tellerplater med betong
Hva er en takventilator?
Radial sagbruk
Gjør det selv kabinett Refacing ved hjelp av støping
DIY Bygg et dekk 12 'Wide X 20' Long
Slik installerer du en Split-Jamb Door Frame
AC pluggen typer
Om Tinntak
Slik fjerner du klistrede gulvfliser
Baderom Renoveringsprosjekter
Remodeling ideer å male Cedar Wood rom
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Gulv Alternativer for Trapper
Fjerning av Linoleum Lim fra Hardwood
Tørrvegg Estimerende Tips og triks