Slik dekker du en Ugly Brick Peis

Slik dekker du en Ugly Brick Peis 

1.

Trowel på et tynt lag med tinsett mørtel over mursteinene til peisen surround. Bruk flakkens flate kant til å skrape mørtelet over mursteinene, slik at sluttresultatet er en glatt, flat mur av mørtel, med mursteinene som er skjult bak den. La denne mørtelen kurere over natten.

Legg ut de flisene du vil installere over surrounden i et område av lik størrelse og form til surround for å bestemme mønsteret og plassering av flisene. Klipp noen fliser til å passe på en flissåg, og kontroller størrelsen og plasseringen før du installerer.

3.

Monter fliser på surrounden ved å spre et ekstra lag med tynnsett over surround. Skrape tinnet med tverdet på trowel for å produsere et sett med rygger i mørtelet som er like høye. Trykk hver flis i mørtelen, vri den litt på plass.

4.

Tillat mørtel å tørke i 24 timer, og grout deretter flisene. Pak leddene mellom flisene med fugemasse ved hjelp av den flate enden av en fugemasse for å sikre jevn dekning. Tørk opp overflødig fugemasse med en fuktig svamp, og la fugemassen tørke i ytterligere 24 timer.

Exposed murstein peis omgir er ekstremt vanlig og finnes i mange boliger. Når mursteinen ikke passer til resten av innredningen, eller du bare ikke er fornøyd med utseendet, kan det hende du ønsker å dekke det opp.

Det er mulig å flis rett over mursteinen, snu din peis surround til en helt ny design. Når mursteinene er dekket med mørtel, og veggen er glatt, kan fliser av hvilken som helst størrelse, stil eller design bli installert for å oppdatere din peis surround.

Andre artikkelen

Slik bruker du Duraflame logger i en peis
Hvordan bygge et skurtak over et dekk
Hvordan spare penger ved å kjøpe brutte solceller
Hvordan bygge en Metal Post gjerde
Komponenter av solvarmer
Krav til husholdningsdekk for boligdekk
Ideer for Innebygde Plant Hylle Nisjer
Hvordan å si om et tau er nylon
Slik hindrer du rust på metall negler
Hvordan kutte Baseboards With A Coping Saw
Hvordan lage en kjørebane på en skråning
Hvordan sette Travertin Tile
Kostnad for maleri Vs. Siding
DIY lite kjøkken
Slik bruker du kornfyller på eikskap før du maler
Hvordan bygge en flat dør ramme
Slik installerer du tregulv i en kjeller
Hvordan lage en garasjeplass
Hvordan bygge '' Green '' Homes for Seniorer
Slik bruker du en håndverksklubbpistol