Slik bruker du aluminiumsbetongformer

Slik bruker du aluminiumsbetongformer 

1.

Forbered aluminiumsformene til betongen ved å sprøyte overflaten av formen med et løsningsmiddel. Lag et utgivelsesmiddel ved å kombinere 16 oz. alkohol med 2 oz. ricinusolje. Plasser blandingen i en sprøyteflaske og lakk aluminiumsformen lett.

2.

Legg molden på en flat overflate som er stabil nok til å holde vekten av støpeformen med betongen.

3.

Bland betongen i en stor skuffe i henhold til betongprodusentens instruksjoner, ved hjelp av en borer utstyrt med padlebit. Endre blandingen i henhold til detaljarbeidet til Den støpte delen. Bruk mindre sand og mer sement når mindre detaljer er påkrevd i delen. Bland betongen til konsistensen av pannekake-smet for å gjøre det enkelt å helles i formen. Legg fargestoff under blandingsprosessen hvis det er ønsket farget betong.

4. Legg betongen i den forberedte støpeformen, begynner på et hjørne av formen og hell et lag 1/2 tommers tykt for å dekke bunnen av formen. Trykk forsiktig på sidene av støpeformen for å tvinge noen luftbobler til å stige til toppen av betonglaget. Legg til gjenværende betong, fyll støpeformen helt. Trykk på støpeformen igjen for å slippe ut noen luftbobler fra e helles betong. La betongen settes inn i formen i 48 timer.

5.

Fjern betongen fra formen ved å plassere et stykke kryssfiner på molden og deretter oppover det. Skyv støpeformen fra betongen og la den deretter fullføre innstillingen i ca syv dager før bruk.

Tips og advarsler

 • Tørk betongen din ved en temperatur på ca 70 grader F for best resultat.
 • Aluminiumbetongformene brukes til å lage flere betonggjennomføringer av en gjenstand. Aluminium er et billig støpemateriale, og med riktig håndtering kan en enkelt form brukes til å lage tusenvis av nøyaktige replikaer, noe som gjør den nyttig for et stort utvalg av prosjekter. Enten du lager staver til gangveier eller dekorative hagescener, bruker en aluminiumsmugg at du gjør lite mer enn å blande og hell betongen.

  Andre artikkelen

  Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
  Slik Refinish Cultured Marble countertops
  Slik tester du avløpsrør
  Maskinverktøy og utstyr
  Mest rimelig måte å bygge et hus på
  Hvordan bygge en Miter Saw Table Stand
  Hvordan lage lette betongformer
  Slik installerer du en håndklestativ på keramisk flis
  Hvordan bygge en to-story hytte på et fjell
  Typer av stål gjerde innlegg for tuppetråd
  Slik installerer du gulvfliser over trinnene
  Hvordan knuser du en lås?
  Slik installerer du oppvarmede fliser
  Slik laver du Linoleum
  Tilskudd til hjelp med tak
  Installasjonsveiledning for snøfjerning
  Hjemmelaget tre gjerde
  Hvordan måle kvadratfotene til et hus
  Hvordan stikker fliser til tre
  Hvordan bygge en campinghytte