Loftkonverteringsideer

Loftkonverteringsideer  Loftrommene kan tilby en rolig ferie fra hele verden under når det er godt designet. En loftkonvertering gir plass og verdi til ditt hjem, spesielt hvis det inkluderer et ekstra soverom eller bad. Lofts kan også konverteres til kontorer, lekerom og mange andre typer mellomrom. Vær oppmerksom på og følg byens regler og forskrifter om loftbygning og ombygging før du begynner et loftkonverteringsprosjekt.

Andre nivå

Legg til et mellometasje for å øke gulvplassen på loftet. bli kvitt det meste av taket for å gi plass til ekstra plass som til og med kan brukes som et soverom.

Lagring og plassbesparelse

Mellomrom kan begrenses i et loft, så du må være forsiktig med lagring. Velg møbler som dobler som lagring, for eksempel ottomaner med innvendige rom og senger med innebygde skuffer under. Sovesofaer legger til rom for gjester når det ikke er nok plass til et ekstra soverom.

Utendørs plass

Hvis loftet åpner mot et flatt tak over en annen del av bygningen, bruk den til en hage på taket. Hvis ikke, kan det være plass til å legge til et dekk eller en liten balkong.

Vinduer

Vinduer er et viktig hensyn i loftrom fordi det høyeste punktet i en bygning er utsatt for mest lys og varme uten nytte av et loftrom over det for å isolere. Prøv å legge til varme reflekterende vinduer for å holde temperaturen stabil. Legg til vindusbelegg som effektivt isolerer og blokkerer lys.

Dekorasjon

Moderne møbler er et populært valg hvis du vil at loftet skal føles åpent. Eller skape en koselig, komfortabel hems med mer tradisjonelle møbler. Enhver stil med innredning kan fungere, så lenge du ikke overstyrer det. Noen få velvalgte elementer er best å holde et loft fra å føle seg for begrenset.

Andre artikkelen

Slik installerer du Interiør Wood Trim
Tin Kitchen Backsplash Ideas
Sliping og dreieverktøy
Hva er en Pier u0026 Beam Foundation?
Tregulvproblemer
Slik bruker du et dusjlys
Slik leser du en arkitekts skalaheiser
Hvordan trimme en bifold dør
Slik Refinish Skap Med Maling
Loft Renovation Ideas
Slik Reface Kitchen Counter Tops
Travertin Baderom Ideer
Slik finner du en Mac Tool Distributør
Wainscoting Styles
Hvordan å rengjøre skrap kobber for gjenvinning
DIY Gulv Installasjon
Solkraft og vindinformasjon
Hvordan male en soverommur
Verktøy som kreves for flislegging
Hvordan blåse isolasjon inn i taket