Ideer for to-stykke kronforming

Ideer for to-stykke kronforming  Hvis et stilig, elegant og tradisjonelt utseende er din stil, kan en type todelt kroneforming være det du vil. Todelt kroneforming - 'krone' refererer til bruken der vegg og tak møtes - er vanligvis bredere og tykkere enn standard, enkeltstøpt støping.

Spice It Up

Hvis du liker det tradisjonelle utseendet men vil være modig, maling din todelt kroneforming i en ikke-tradisjonell fet eller lyse aksentfarge, for eksempel gul, i stedet for tradisjonell hvit. For en ekstra bit av historisk eleganse, prøv å legge til litt gulldetaljer til mer intrikate molding stiler. Hvis du foretrekker et funkier-utseende, bør du vurdere å male hvert stykke kroneforming av en annen farge, for eksempel hvit og rød, svart og hvit eller gul og fiolett.

Endre det opp

Det er ingen regel som sier begge deler av kroneforming må brukes sammen. Avhengig av utseendet det skaper, kan noen typer todelt kroneforming settes på to forskjellige steder. Hvis du har et rom med et bretttak eller en svakt falt seksjon, kan du prøve Bruk den større delen av støping der taket møter veggen og den mindre delen rundt kanten av skuffen eller falt delen.

Bruk den opp

Molding på taket ditt er ikke lenger begrenset til bare kantene hvor taket møter veggen. Del et stort åpent tak ved å lage firkanter med samme form som du brukte rundt kantene, eller en med lignende utseende. Hvis du føler deg virkelig kreativ, skisser du ut andre geometriske motiver du kan lage på taket ditt ved å bruke todelt støping til jazz det opp.

Andre artikkelen

Slik installerer du granitt benkeplater
Klippeplexiglass med bordsag
Hvordan håndtere eller kutte Cove Molding
Paint Gun Tips for Spraying Metal Flake Paint
Kjøkkenskap Hengende Instruksjoner
Laminatgulv Installasjon i hytter
VVS inspeksjon sjekkliste
Ulempene med fargede betong som gulv
Slik beregner du størrelsen på en stråle
Fordeler og ulemper ved kunstgress
Hvordan bygger jeg en frittstående garasje i byen San Diego?
DIY Commercial Flooring
Travertin Vs. Tumbled Marble
Tre Baderomsstiler
Slik støtter du PVC-rør
Kjennetegn ved Lyptus tregulv
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Granitt benkeplate Installasjonsinstruksjoner
Cute Kids Bedroom Ideas
Senior Mobile Home Parks i Greenville, South Carolina