Hvilken type isolasjon som skal brukes i kjelleren etterbehandling?

Hvilken type isolasjon som skal brukes i kjelleren etterbehandling? 

Blanketisolering

Blanketisolering, også kalt batt and roll-isolasjon, er den vanligste isolasjonen som brukes i kjellere. Produktet kan fremstilles med glassfiber, naturlige fibre, mineralull eller plastfibre. Rullene er beskyttet med en rekke belegninger. Enkelte produkter har en tung papirdeksel på kun én side, noen er tilgjengelige med et papirdeksel på begge sider. Plast-, folie- og brannverdier er også tilgjengelige --- Lokale byggekoder kan kreve bruk av visse typer isolasjon for kjellerinstallasjon.

Skumplastisolering

Skumplastisolering er et nyere produkt på markedet . Skumplankene er laget av polyisocyanurat, polystyren eller polyuretan. Skumplaten er montert mellom pinnene eller kan limes på plass og sømene festes før montering av pinner eller veggdekorasjoner. Det er viktig å opprettholde fuktighetskontroll med isolasjon av skumbrett, da porer i skummet kan absorbere vann og tillate mold vekst. Lokale forordninger krever ofte en brannbarriere mellom brannfarlig skumbrettisolasjon og det indre av huset. Kontroller dine lokale byggekoder for å finne ut hva som er behov for byen din hvis du bruker skumplater til kjellerisolasjon.

Løsfyllingsisolering

Løs fyllisolasjon er blåst inn i hulrommene og er et godt valg for kjellere som allerede er ferdige . Fyllingen er laget av glassfiber, steinull eller cellulose. Glassfiber er egnet for de fleste ferdige kjellerapplikasjoner. Steinull og cellulose bør imidlertid ikke vurderes for områder der tappene ligger 24 tommer fra hverandre. I løpet av tiden kan løs fyldningsisolering avgjøre, redusere isolasjonens R-verdi. Ytterligere isolasjon kan legges til å fylle hulrom når sedimentering har skjedd.

Sprøyteskumisolering

Sprøyteskumisolasjon installeres ved hjelp av et skummemiddel kombinert med flytende skumisolasjon. Denne typen isolasjon krever at sertifiseringen installeres på riktig måte. R-verdien av sprøyteskumisolasjon er imidlertid ofte høyere enn den mer brukte og billigere isolasjonsmassen. Spesielt utstyr er også nødvendig for riktig installasjon. På de fleste steder krever byggekoder en annen barriere, for eksempel gipsvegg, for å dekke alle sprøyteskumisolering. Det kan også være nødvendig med en dampsperre. Ta kontakt med de lokale byggekodene for alle vedtekter om sprøyteskumisolasjon i kjellere.

Overveielser < / h2> Luftforsegling er like viktig som isolasjon for ferdige kjellere. Luftbevegelse inn og ut av huset rundt rør, ventilasjoner og elektriske ledninger utveksler luft fra utsiden til innsiden, heve oppvarming regninger og redusere besparelsene ved å installere isolasjon. Bruk ekspanderende skumspray for å forsegle mellomrom mellom alle brudd i veggene mellom innsiden og utsiden av kjelleren for en riktig isolert og luftforseglet kjeller. Isoler kaldvannsrør for å redusere fuktighet forårsaket av rørene som svetter i en riktig isolert kjeller.

Advarsler

Kontrollvannspørsmål som lekkasje og svelging før installasjon av isolasjon i kjelleren. Forhindre fremtidige problemer eller korrigere eksisterende problemer ved å ha jorda gradert riktig bort fra huset. Hellingen for effektiv drenering er minst 1 tommer per 8 fot; øke karakteren så mye som mulig. Hold rennene og dysene rent, slik at vannet kan tømmes fritt fra rennsystemet. Downspouts skal lede regnvann minst 8 meter fra fundamentet. Isolasjon og luftforsegling i kjelleren reduserer energibruk og senker oppvarming og kjølingskostnader. Isolasjonens R-verdi er motstanden mot varmeflow gjennom isolasjonen. Høyere R-verdier indikerer en høyere motstand mot varmestrømmen (og dermed høyere energibesparelser). Ifølge US Department of Energy kan isolering av kjelleren av et hjem Spar $250 til $390 per år, avhengig av plasseringen og R-verdien av isolasjonen som brukes.

Andre artikkelen

DIY: Prefab laminat benkeplate
Hvordan lage en loft konvertering
Cool Closet Ideas
Hvordan male Laminat benkeplater på et bad
Hvordan bygge en betongblokkvegg uten sement
Typer av sikringer
Hvordan lage en japansk papirdør
Hvordan bygge et tregulv
Hvordan å refinfinere en amerikansk badekar
Slik installerer du støping i et hjem
Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
Komposittdekktyper
Typer av vinduer for et trehushus
Slik Reparer Dusjfliser Grout
Hvordan lage en Adobe Hut
Slik Gel Stain en glassfiber dør
Slik installerer du Sheetrock
Slik legger du på Skirting Board
Tennessee Septic System Regulations
Badekar Tile Design Ideas