Hearth Pad Ideer

Hearth Pad Ideer  Hvis du nylig har kjøpt en brennende ovn, trenger du et ildsted for å plassere under ovnen for å beskytte gulvene dine mot varmen som brenneren skaper. Hjerteputer er laget av en rekke varmebestandige stoffer, og finnes i forskjellige stiler, størrelser og farger, så du bør kunne finne en som passer perfekt med din d u0026 # xE9; cor og din plass.

Kjøp en Pad

En av de enkleste og mest vanlige alternativene er å kjøpe en panne fra en produsent. Du kan kjøpe en prefabrikert panne i en standard størrelse, som 36 tommer eller 36 tommer, laget av et brannbestandig materiale som naturstein, granitt eller fliser, og vanligvis kantet i tre eller metall. Noen produsenter selger også ildfaste pads i ikke-standardstørrelser. Eller hvis du er på utkikk etter noe helt uvanlig, kan du finne en pottemaker som vil skreddersy din panne og kanskje til og med en matchende herdevegg for deg.

Lei en entreprenør

Hvis du foretrekker å handle lokalt og ikke ønsker å bekymre seg for kostnadene ved å levere en pærepute, leier en lokalentreprenør for å bygge din panne til din spesifikasjon. Du kan matche puten til innredningen din på stedet, i stedet for å stole på andres øyne. Hjertepute konstruksjon krever en kort plattform, vanligvis laget av tre og betong, dekket av et varmebestandig materiale, som keramisk fliser, naturlig steinplater, granitt eller noen form for gips. Vær sikker på at du velger en entreprenør som har erfaring med statlige forskrifter angående herdeputer, bygg, helling av betong og legging av fliser.

Bygg det selv

Hvis du eller noen i din Familien er den praktiske typen, du kan bygge din egen pærepute. Å bygge ditt eget pannepute vil trolig ta mer tid og krefter enn å kjøpe en pærepute eller ansette en entreprenør for å bygge en, men du vil kunne få akkurat det du vil ha Lag et design eller mønster ved hjelp av flere varmebestandige fliser, kutte fliser i en rekke former for å lage en unik design, eller kanten din ild i en ikke-standard trim, som stykker av gammelt barnevogn, for en titt du ikke kunne ' Ikke få noe annet sted. Før du begynner å designe og bygge herden i drømmene dine, må du imidlertid sjekke lokale og statlige forskrifter på den nødvendige pannehullstørrelsen for vedovn.

Andre artikkelen

Hvordan gjenopplive et porselenrør
Mohawk Hardwood Flooring Installasjon
Dusjkraner Typer
DIY Flytende Gulv
Hvordan kutte HardieBacker
Hvordan å beregne spindel spacing
Hvordan holde Vinyl Siding fra Falling Out
Hvordan å remodel bad inventar
Slik fjerner du konstruksjonslim
Hva slags fliser er anbefalt for benkeplater?
DIY Kjøkkenteller
Slik måler du med en arkitektonisk skala
Slik fjerner du porselenfliser
Hvordan kutte en teller for en vask
Marmor Gulvfarger
Hvordan bygge en Alaskan hytte
Hengsler som ikke krever skruer
Deler av en trappelegging
Hvordan Estimere elektrisk bruk for en ny bygning
Room Remodeling Ideas